Γήπεδο και εκδηλώσεις για τον αιώνα (pics)

Γήπεδο και εκδηλώσεις για τον αιώνα (pics)

Gazzetta team
Γήπεδο και εκδηλώσεις για τον αιώνα (pics)

bet365

Τα 98 χρόνια από την ίδρυσή του έκλεισε σήμερα Κυριακή ο Άρης και στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο πραγματοποιήθηκε γιορτή. Σε αυτή δύο είναι τα πράγματα που συζητήθηκαν περισσότερο. Αρχικά το γηπεδικό και εν συνεχεία την προετοιμασία για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τα 100 χρόνια.

Με την ομάδα βόλεϊ που είχε κερδίσει το πρωτάθλημα το 1997 (το παρών έδωσε και ο μεγάλος Λιούμπο Γκάνεφ) να κλέβει την παράσταση, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, γιορτή στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο προς τιμή του Άρη που έκλεισε τα 98 χρόνια ζωής. Το παρελθόν αλλά και το μέλλον του μεγάλου συλλόγου βρέθηκαν στο γήπεδο σύμβολο για τους «Κίτρινους» και γιόρτασαν όπως αρμόζει στον... Θεό της πόλης.

Η σχετική ανακοίνωση με την εκδήλωση αναφέρει: «Σήμερα το πρωί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τα 98 Χρόνια του συλλόγου μας.

Η γιορτή ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του ΑΣ ΑΡΗΣ, Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του συλλόγου μας, από τη στιγμή της ίδρυσής του μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παρόν και το μέλλον του συλλόγου, γενικότερα, και στάθηκε ιδιαίτερα σε δύο ζητήματα: α) Τη δημιουργία νέου γηπέδου, κάτι που μπορεί προσωρινά να μην έχει ξεκινήσει, αλλά είναι ένα πλάνο το οποίο απασχολεί τις διοικήσεις του συλλόγου και δεν έχει εγκαταληγθεί και β) τη δημιουργία μιας επιτροπής, με 100 προσωπικότητες της Αρειανής οικογένειας, εν όψει του εορτασμού ενός αιώνα ζωής του συλλόγου μας.

Στις βραβεύσεις, που ακολούθησαν, είχαμε το Βασίλη Ψηφίδη, να δηλώνει φανερά συγκινημένος, πως έχει μια μεγάλη «αρρώστεια»….την Αρειανοσύνη του, την οποία του την μετέδωσαν οι ποδοσφαιρικοί του «δάσκαλοι». Τη βράβευση, καθώς και ένα φιλοτέχνημα με περιεχόμενο τον ΑΡΗ, έκανε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Βαγγέλης Αλεξανδρής, που δήλωσε συγκινημένος, αφού δίνει μια τιμητική πλακέτα σε ένα ίνδαλμα των παιδικών του χρόνων. Από πλευράς του, ο Βασίλης Ψηφίδης, έδωσε και αυτός μια αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο του ΑΣ ΑΡΗΣ.

 

Στη συνέχεια είχαμε τη βράβευση του πρώην αθλητή και Προέδρου, Μιχάλη Ζορπίδη, από τους προέδρους των ΠΑΕ, ΚΑΕ και «Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ», Αθανασιάδη, Δαμιανίδη και Γρανούζη, αντίστοιχα, οι οποίοι εξέφρασαν δημοσίως την ευχαρίστησή τους για το γεγονός ότι ο Μιχάλης Ζορπίδης είναι πάντα δίπλα στον ΑΡΗ, όχι μόνο ηθικά, αλλά και οικονομικά, αφού είναι δίπλα σε όλα τα αθλήματα, ερασιτεχνικά και επαγγελματικά.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Ζορπίδης δήλωσε πως πάντα είναι δίπλα στον ΑΡΗ και πρόθυμος να συμμετάσχει στην επιτροπή των 100 προσωπικοτήτων για τον εορτασμό των 100 χρόνων του ΑΡΗ.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση της ομάδας του βόλεϊ, που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος 1997, η πρώτη που έσπασε το δίπολο των αθηναϊκού κατεστημένου. Στη βράβευση ήταν παρών και ο Λιούμπισα Γκάνεφ, ο οποίος «αστειευόμενος» δήλωσε πως ακόμα και τώρα νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί και να ξαναπάρει τον Τίτλο».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα