Οι ταινιες του 2013

Gazzetta team
Οι ταινιες του 2013
Πολλά υποσχόμενη είναι η καινούρια χρονιά όσον αφορά τον τομέα της ψυχαγωγίας. Οι ταινίες που αναμένεται να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2013, υπόσχονται πραγματικά να σας καθηλώσουν και να ανεβάσουν ψηλά τον πήχη του παγκόσμιου σινεμά, τόσο από άποψη σεναρίου όσο και γραφικών.

Από τις περίπου 26 ταινίες που αναμένεται να βγουν στις αίθουσες μέσα στο χρόνο, διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις 10 καλύτερες και πιο εντυπωσιακές ταινίες.

Pacific Rim
Κλασσικό σενάριο από αμερικάνικη ταινία καταστροφής, με τη διαφορά ότι τη σκηνοθεσία υπογράφει ο μοναδικός Γκιγιέρμο ντελ Τορο («Λαβυρινθος του Πάνα», «μη φοβάσαι το σκοτάδι»). Τέρατα γνωστά ως kaiju επιτίθενται και διαλύουν ότι βρεθεί στο διάβα τους και ομάδα ρομπότ αναλαμβάνει να τα σταματήσει. Πολλά εφέ, πολύ φασαρία και εντυπωσιακές μάχες με φοβρή σκηνοθεσία είναι αρκετοί λόγοι να το δείτε.
Πρεμιέρα: 12 Ιουλίου 2013

Evil Dead
Ομάδα εφήβων, σε εγκαταλελειμένο σπίτι σε σκοτεινόδάσος βρίσκει το «βιβλίο των νεκρών».Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στη φαντασία σας
Πρεμιέρα: 12 Απριλίου 2013

Lone Ranger
Ο Τζονι Ντεπ σε ρόλο εκκεντρικού σουπερήρωα - καουμπόι- τιμωρού, μας υπόσχεται σκηνές δράσης με μία γεύση Τζακ Σπαροου-τρέλας
Πρεμιέρα 3 Ιουλίου 2013

Hobbit The desolation of Smaug
Το δεύτερο μέρος της νέας εντυπωσιακής τριλογίας του Πίτερ Τζακσον, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τόλκιν.
Πρεμιέρα 13 Δεκεμβρίου 2013

Gangster Squad
Αμερική των '50s, θαρραλέοι αστυνομικοί προσπαθούν να καθαρίσουν το Λος Άντζελες από τους αδίστακτους γκανγκστερ. Ράινα Γκοσλινγκ, Σον Πεν, Έμμα Στόουν είναι μόλις λίγοι από τους πρωταγωνιστές μίας ταινίας που θα σας μεταφέρει με τρόπο εντυπωσιακό στην Αμερική του '50.
Πρεμιέρα 11 Ιανουαρίου 2013

The Great Gatsby
Η ιστορία από τοο μώνυμο έργο του Σκωτ Φιτζεραλντ, υπόσχεται να σας καθηλώσει, με τον μοναδικό Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Πρεμιέρα 10 Μαΐου 2013

Kick-Ass 2
Ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια με την πρώτη ταινία και θέλουμε κι άλλο! Λίγα στοιχεία είναι γνωστά για το sequel της θεότρελης αυτής κωμωδίας, ωστόσο όλοι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες επιστρέφουν και είναι έτοιμοι για δράση.
Πρεμιέρα 28 Ιουνίου 2013

Oblivion
Σαν άλλος Wall-E o Τομ Κρουζ δουλεύει στα συντρίμμια αυτού που κάποτε ήταν η Γη, ώσπου ξαφνικά ανακαλύπτει ότι δεν είναι μόνος. Όχι δεν συναντάει την Eve, αλλά αν κάνετε υπομονή 2 μήνες θα μάθετε.
Πρεμιέρα 19 Απριλίου 2013

Wolverine
Μετά το Origins, έρχεται η συνέχεια. Τι έκανε ο Wolverine αφού έχασε την αγαπημένη του και τη μνήμη του; Πήγε στην Ιαπωνία να εκπαιδευτεί στις πολεμικές τέχνες και στη συνέχεια να ακολουθήσει τους υπόλοιπους X-men. Στο ρόλο του νευρικού μεταλλαγμένου ήρωα είναι -προς ανακούφισή μας- και πάλι ο Χιου Τζακμαν.
Πρεμιέρα 26 Ιουλίου 2013

Warm Bodies
Τελευταίο και πιο πρωτότυπο, η ιστορία ενός ζόμπι που ερωτεύεται ένα κορίτσι, γεγονός που τον κάνει να αναρρώνει και να γίνεται άνθρωπος σιγά σιγά ξανά. Κάτι ανάμεσα στο τελευταίο «Beauty and the Beast» με τον Αλεξ Πετιφερ και στο Twilight, μία διαφορετική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας με μία δόση του λατρεμένου αμερικάνικου σεναρίου Zombie Apocalypse.
Πρεμιέρα 1η Φλεβάρη 2013

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τα τρέιλερ των ταινιών κατά σειρά

See video
See video
See video
See video
See video
See video
See video
See video
See video
See video
ΠΗΓΗ: iefimerida.gr