Ομολόγησε στο youtube! (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η 19χρονη Χάνα Σαμπάτα από την Νεμπράσκα των ΗΠΑ, ακολουθώντας τη μόδα της εποχής, ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube, μιλώντας στην κάμερα για το πως πέρασε τη μέρα της, αλλά και τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στη ζωή της.
Ανάμεσα όμως στα όσα μας λέει η Χάνα, παραδέχεται ότι λήστεψε ένα αμάξι και ότι λήστεψε μια τράπεζα, δείχνοντας περήφανα τη λεία στην κάμερα! Ωστόσο, η νεαρή κοπέλα, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έκανε και χρήση χασίς, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι της πήρε το νεογέννητο παιδί της κατηγορώντας την για αμέλεια χωρίς καν να προλάβει να το δει.
Το αποτέλεσμα... η αστυνομία να τη συλλάβει για τις ληστείες, ενώ η ίδια η Χάνα δεν φρόντισε καν να αλλάξει τα ρούχα που φόραγε κατά τη διάρκεια της ληστείας και τα οποία κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της τράπεζας.
Πηγή: topeiraxtiri.blogspot.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η Βόρεια Κορέα είναι έτοιμη για έναν «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»: Έριξε δύο βαλλιστικούς πυραύλους κοντά στην θάλασσα της Ιαπωνίας
- Aπίστευτη κληρονομιά-ατυχία: Βρήκε 2 δισ. ιταλικές λιρέτες σε τραπεζική θυρίδα, αλλά δεν μπορεί να τις εξαργυρώσει
- Πριν από 160 χρόνια έφεραν πέστροφες για σπορ στην Τασμανία: Τώρα χτίζουν φράγματα για να εμποδίσουν την απειλή
