Charleston Open: Ασταμάτητη Κόλινς... καθάρισε την Κασάτκινα στον τελικό (vids)

Newsroom
gettyimages_collins_charleston24
Το δεύτερο σερί της τίτλο κατέκτησε η Ντανιέλ Κόλινς στα τουρνουά της ΗΠΑ, επικρατώντας της Ντάρια Κασάτκινα με 6-2, 6-1 στον τελικό του Charleston Open.

Μετά την κατάκτηση του Miami Open, η Ντανιέλ Κόλινς κατέκτησε και το πρώτο χωμάτινο τουρνουά της σεζόν παίρνοντας μία κυριαρχική νίκη επί της Ντάρια Κασάτκινα με 6-2, 6-1 στον τελικό του Charleston Open.

Η 30χρονη τενίστρια μετέτρεψε σε μονόλογο τον τελικό κόντρα στην Ντάριο Κασάτκινα κάτι που αποδεικνύει και το τελικό σκορ στον τελικό. Η Αμερικανίδα πέτυχε τη 13η σερί νίκη της, ανεβαίνοντας παράλληλα στο Νο.15 της WTA μετά από δύο σερί κατακτήσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Κόλινς ξεκίνησε με σερί 3-0 games στο πρώτο σετ, βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του σετ. Μάλιστα, η Αμερικανίδα βρέθηκε πολύ κοντά στο 4-0, αλλά η Κασάτκινα έσβησε δύο break points για να πάρει το πρώτο της game στο ματς. Το σκορ έφτασε στο 5-2 υπέρ της Κόλινς και με τις μπάλες στα χέρια η Κασάτκινα δεν γλίτωσε ένα ακόμη break από την Κόλινς, η οποία έκλεισε το σετ με 6-2.

Αντίστοιχη έκβαση είχε και το επόμενο σετ. Η Κόλινς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έκανε το 5-0 στα games, πραγματοποιώντας δύο breaks. Στο 6ο game η Κασάτκινα πήρε το πρώτο της game στο δεύτερο σετ, το οποίο ήταν και το μοναδικό καθώς η Κόλινς έκλεισε το σετ και συνάμα το ματς στο αμέσως επόμενο game (6-1).

Μετά την κατάκτηση του Charleston Open, η Ντανιέλ έγινε η πρώτη αθλήτρια μετά το 2013 και την Σερένα Γουίλιαμς η οποία κατακτά Miami Open και Charleston Open την ίδια σεζόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Elsa
 

WTA Τελευταία Νέα