Σάκκαρη: «Αγαπώ το Indian Wells, αλλά δεν θα αφήσω ποτέ την Ελλάδα»

Newsroom
H Μαρία Σάκκαρη κάνει δηλώσεις στο γήπεδο
Η Μαρία Σάκκαρη είχε αρκετά κέφια στην απονομή των τροπαίων μετά τον τελικό στο Indian Wells.

Η Μαρία Σάκκαρη παρά την ήττα της από την Ίγκα Σβιόντεκ στον τελικό του Indian Wells, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη στην απονομή των τροπαίων.

Αρχικά ζήτηση «συγγνώμη» από τους θεατές, καθώς δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στο 2ο σετ, αναγνώρισε την ανωτερότητα της Σβιόντεκ, ενώ αστειευόμενη με το κοινό, εξέφρασε την αγάπη της προς το Indian Wells, που όμως δεν μπορεί να βάλει πάνω από την Ελλάδα.

«Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να δώσω μεγαλύτερη μάχη. Ήταν πολύ γρήγορο ματς για εσάς παιδιά» είπε αρχικά η Σάκκαρη.

Απευθυνόμενη στη Σβιόντεκ, τόνισε: «Είσαι τρομερή παίκτρια, πολύ καλός άνθρωπος και απίστευτη πρωταθλήτρια. Σου αξίζουν τα καλύτερα, εσύ και η ομάδα σου έχετε δημιουργήσει κάτι απίθανο. Ελπίζω να παίξουμε σε πολλούς ακόμα τελικούς μαζί. Κάθε φορά που σε αντιμετωπίζω, σημαίνει πως έκανα κάτι καλά. Καλή τύχη σε όλα, είσαι φοβερή. Εύχομαι τα καλύτερα σε εσένα και στην ομάδα σου».

Στη συνέχεια η Σάκκαρη ευχαρίστησε τη δική της ομάδα, τους δικούς της ανθρώπους, ενώ αστειεύτηκε και με το ενδεχόμενο να ζήσει μόνιμα κάποια μέρα στην πόλη των Καλιφόρνια.

«Το Indian Wells είναι ένα εκπληκτικό μέρος, αλλά ξέρετε, και η Ελλάδα είναι απίθανη. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δουλέψατε γι' αυτό το τουρνουά, μας συμπεριφέρεστε εδώ όπως σε κανένα άλλο τουρνουά. Μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι εδώ, μακάρι να μπορούσα να μείνω περισσότερο! Είναι η τελευταία μέρα του τουρνουά, δεν θα γινόταν να μείνω παραπάνω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ίσως μετακομίσω εδώ κάποια μέρα... Οχι αστειεύομαι, ποτέ δεν θα αφήσω την Ελλάδα».

 

WTA Τελευταία Νέα