Σάκκαρη: «Να έχω υπομονή στο παιχνίδι της Γκοφ»

Δημήτρης Ντζάνης
Η Μαρία Σάκκαρη στο Ιντιαν Γουέλς
Η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αγώνα με την Έμμα Ναβάρο μίλησε για τα οφέλη που έχει ήδη αποκομίσει από την παρουσία της στο Indian Wells, αλλά και για το μεγάλο ραντεβού με την Κόκο Γκοφ στα ημιτελικά.

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο Indian Wells, νικώντας και την Έμμα Ναβάρο με 2-1 σετ πέρασε στα ημιτελικά και στις 03:00 το πρωί του Σαββάτου (16/3) θα παίξει με την Κόκο Γκοφ.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Ναβάρο, η Σάκκαρη αναφερόμενη για τον παιχνίδι με την 20χρονη Αμερικανίδα, είπε: «Θα είναι δύσκολο, όμως παίζω εξαιρετικά αυτή τη στιγμή. Όταν παίζεις με την Κόκο πρέπει να αποδεχτείς ότι θα χτυπήσει δύο, τρεις μπάλες περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη παίκτρια. Πρέπει να είσαι υπομονετική.

Αυτό έκανα και με τη Ναβάρο για να νικήσω. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μου για τον ημιτελικό. Είναι ωραίο να έχουμε κορίτσια που είναι τόσο αθλητικά και fit. Αισθάνεσαι ότι είναι ώρα να προκαλέσεις τον εαυτό σου κόντρα σε μια παίκτρια που είναι το ίδιο fit με σένα».

Μιλώντας για το παιχνίδι της με τη Ναβάρο, τόνισε: «Είναι ένα από τα καλύτερα ματς που έχω παίξει εδώ και καιρό. Μάλλον η τελευταία φορά που έπαιξα σε τέτοιο επίπεδο ήταν στην Ουάσινγκτον απέναντι στην Πεγκούλα, άρα έχει περάσει αρκετός καιρός. Είμαι χαρούμενη που βρίσκω τη φόρμα μου και τον εαυτό μου».

Για το αν κοιτάει περισσότερο τη φόρμα ή το αποτέλεσμα, απάντησε: «Θα έλεγα την φόρμα, γιατί ακόμα και αν έχανα, θα είχε πολλά θετικά να πάρω μαζί μου. Το γεγονός ότι βρήκα τον τρόπο να νικήσω μια παίκτρια που παίζει τόσο καλά αυτή την περίοδο, σημαίνει πολλά για μένα. Έχω κάνει δύο, τρία συνεχόμενα καλά παιχνίδια».

Για το αν βλέπει διαφορές στο παιχνίδι της, είπε: «Δεν έχω δει highlights των αγώνων μου, μόνο αυτά που βλέπω στο Instagram. Νιώθω ότι προσπαθώ να παίξω όπως πριν από δύο χρόνια. Να ανεβαίνω στο φιλέ, να είμαι επιθετική και να ρισκάρω στο σερβίς μου. Να είμαι τολμηρή, βασικά.

Να παίζω για να κερδίσω και όχι για να μην χάσω. Αυτό με βοηθάει τώρα. Είναι διαφορετικά τα πράγματα τώρα και είναι κάτι που θέλω να έχω μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Δεν θέλω να συμπεριφέρομαι καλά μόνο και μόνο επειδή έχω νέο άτομο στο box μου. Το δουλεύω και θα τα καταφέρω. Δεν έχω καμία αμφιβολία».


 

WTA Τελευταία Νέα