Η Βοντρουσοβα τον τίτλο, ο προπονητής της τατουάζ… (vids)

H Βοντρούσοβα με το τρόπαιο του Wimbledon
Η Μαρκέτα Βοντρούσοβα εκτός από το Wimbledon κέρδισε και ένα στοίχημα που είχε βάλει με τον προπονητή της.

Η Μαρκέτα Βοντρούσοβα έγραψε ιστορία ως η πρώτη unseeded πρωταθλήτρια στο Wimbledon και παράλληλα, κέρδισε μια θέση μεθαύριο στο Top10 (θα είναι στο Νο10).

Εκτός από αυτά και… δύο εκατομμύρια ευρώ περίπου ως χρηματικό έπαθλο, κέρδισε και ένα στοίχημα από τον προπονητή της, Γίρι Χρέμπετς.

Η Τσέχα είναι γνωστή μεταξύ άλλων και για τα αμέτρητα τατουάζ που έχει στο σώμα της, ενώ ο προπονητής της δεν έχει ούτε ένα. Έκανε όμως μία δέσμευση. Της είχε πει πρόσφατα πως αν κερδίσει ένα grand slam, θα κάνει το πρώτο του τατουάζ.

«Κέρδισα και το στοίχημα με τον κόουτς και πρέπει τώρα να κάνει τατουάζ. Αύριο θα πάμε» τον προειδοποίησε, με το κοινό να ξεσπάει σε γέλια.

Η Τσέχα, αφού ευχαρίστησε την ομάδα της και εξήγησε τι σημαίνει γι’ αυτήν ο τίτλος, αναφέρθηκε στο ότι πέρυσι λόγω τραυματισμού είχε πάει σαν… τουρίστρια να δει τους αγώνες.

«Ορισμένες φορές το τένις είναι τρελό άθλημα. Είχα τραυματιστεί και ήρθα σαν τουρίστρια. Φέτος είπα πως απλά θέλω να ανεβάσω το επίπεδό μου λίγο και έγινε αυτό» ανέφερε, αποθεώνοντας και την οικογένειά της στο box.


 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα