Australian Open: Back to back τα παιχνίδια του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Τσιτσιπάς σε φόρχαντ
Στο ίδιο court στο απογευματινό πρόγραμμα της Μελβούρνης, θα αγωνιστούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Στο απογευματινό πρόγραμμα, Τετάρτη πρωί για την Ελλάδα, θα αγωνιστούν στον δεύτερο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Οι διοργανωτές μάλιστα τους έβαλαν στο ίδιο court (Margaret Court Arena) σε back to back παιχνίδια, πράγμα που σημαίνει πως οι Ελληνες της Μελβούρνης θα κάνουν… κατάληψη.

Στο ματς του Τσιτσιπά βέβαια, αναμένεται ιδιαίτερα καυτή ατμόσφαιρα καθώς αντιμετωπίζει τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον, σε ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο για τον Ελληνα τενίστα. Ο Τόμπσον θα έχει τους συμπατριώτες του με το μέρος του και με βασικό όπλο το σερβίς του, αναμένεται να «χτυπήσει» τον Στέφανο στις επιστροφές που είναι το αδύνατο σημείο του.

Ο Τσιτσιπάς δεν είναι ακόμη στο 100% έτοιμος και θα έχει ένα δύσκολο έργο αύριο, με τον αγώνα να ξεκινά στις 10 το πρωί, ώρα Ελλάδος.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στον τρίτο γύρο έναν εκ των Μουζέτι και Βαν Ας.

Περίπου 20 λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού του Τσιτσιπά, θα μπει στο γήπεδο η Μαρία Σάκκαρη. Μετά τις 12 το μεσημέρι δηλαδή, η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Ελίνα Αβανεσιάν από την Ρωσία, Νο71 στον κόσμο. H 21χρονη τενίστρια θα βρεθεί πρώτη φορά στον δρόμο της Σάκκαρη.

Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο, μία εκ των Μέρτενς και Κόστιουκ.

Δείτε το αυριανό πρόγραμμα ΕΔΩ

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα