Monte Carlo: «Σίφουνας» Τζόκοβιτς στoν τρίτο γύρο

Newsroom
gettyimages_djokovic_monte_carlo24
«Αέρινος» ήταν στην επιστροφή στα courts o Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κυριάρχησε κόντρα στον Ρόμαν Σαφιούλιν με 6-1, 6-2, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Masters στο Μονακό.

Στην επιστροφή του στα court μετά το Indian Wells ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν επιβλητικός κόντρα στον Ρόμαν Σαφιούλιν, για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο, παίρνοντας τη νίκη με 6-1, 6-2.

Ο Σέρβος τενίστας δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του και με πέντε breaks έκανε πιο εύκολα τα πράγματα στην αναμέτρηση. Στο πρώτο σετ, μάλιστα, ο Νο.1 του κόσμου πήρε τέσσερα σερί games (4-0) και με διάλειμμα ενός game έκανε ακομα ένα σερί για να κλεισει το σετ (6-1).

Αντίστοιχα στο δεύτερο σετ, ο Τζόκοβιτς ήταν άρτιος στα σέρβις του ενώ σε κάθε σερβίς του Σαφιούλιν πίεζε με break. Στατιστικό της πίεσης που δέχτηκε στο σερβίς ο Σαφιούλιν είναι το γεγονός ότι έσβησε 8 break points στο σετ. Το 6-2 ήρθε μέσα σε 37 λεπτά, με τον γηραιότερο τενίστα στο Νο.1 του κόσμου να παίρνει την πρόκριση στον τρίτο γύρο

Λίγο αργότερα από την επικράτηση του Τζόκοβιτς, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ πήρε το εισιτήριο για το δεύτερο γύρο παίρνοντας τη νίκη επί του Σεμπαστιάν Όφνερ με 6-3, 6-4. Στον τρίτο γύρο ο Γερμανός τενίστας περιμένει έναν εκ των Τσιτσιπά ή Ετσεβερί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ATP Τελευταία Νέα