Monte Carlo Open: Άνετες προκρίσεις για Ντε Μινόρ και Κετσμάνοβιτς (vids)

Newsroom
gettyimages_de_minaur_monte_carlo24
Στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο οι Άλεξ Ντε Μινόρ και Μιομίρ Κετσμάνοβιτς υπέταξαν τους Σταν Βαβρίνκα και Ματέο Μπερετίνι, παίρνοντας το εισιτήριο για την πρόκριση στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Το εισιτήριο για το δεύτερο γύρο στο 1000άρι του Μονακό σφράγισαν οι Ντε Μινόρ και Κετσμάνοβιτς παίρνοντας νίκες με straight sets επί τον Βαβρίνκα και Μπερετίνι αντίστοιχα.

Στο πρώτο χρονικά ματς ο Νο.11 του ταμπλό πήρε τη νίκη επί του Σταν Βαβρίνκα με 6-3, 6-0, εκμεταλλευόμενος τα κακά ποσοστά του δεύτερου από τη γραμμή του σερβίς. Ο Ντε Μινόρ ήταν καταιγιστικός, με 12 winners και τρεις άσους, παίρνοντας το 67% των πόντων από το πρώτο του σερβίς. Μάλιστα, εκμεταλλεύτηκε τα μισά από τα break points που του εμφανίστηκαν (6/12), σβήνοντας παράλληλα δύο break points του Ελβετού.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Κετσμάνοβιτς έκανε επίδειξη δύναμης στον κάτοχο του φετινού τουρνουά στο Μαρόκο, Ματέο Μπερετίνι, και πήρε τη νίκη με 6-3, 6-1. Ο Σέρβος τενίστας πέτυχε τρία breaks στο πρώτο σετ έναντι ενός του Ιταλού για το προβάδισμα στον αγώνα, ενώ στο δεύτερο σετ χωρίς καμιά δυσκολία έχασε μόνο ένα game και έκλεισε το ματς.

Ο Άλεξ Ντε Μινόρ στο δεύτερο γύρο θα έρθει αντιμέτωπος με τον Γκριεγκσπούρ, ενώ ο Κετσμάνοβιτς θ' αναμετρηθεί στον ίδιο γύρο με τον Ντιμιτρόφ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ATP Τελευταία Νέα