Ναδάλ: Αρχή με το διπλό την Κυριακή στο Μπρισμπέιν, τι έβγαλε η κλήρωση στο μονό

Δημήτρης Ντζάνης
O Ραφαέλ Ναδάλ πάει για προπόνηση
Ο Ράφαελ Ναδάλ την Κυριακή μπαίνει ξανά σε αγωνιστική διαδικασία μέσα από το διπλό στο τουρνουά του Μπρισμπέιν, ως προθέρμανση για τη συμμετοχή του στο μονό, που θα σημάνει και την επιστροφή του στα κορτ έπειτα από 12 μήνες.

Η ώρα για τον Ράφαελ Ναδάλ να μπει ξανά σε αγωνιστική διαδικασία έφθασε. Ο 37χρονος 12 μήνες μετά το τελευταίο του παιχνίδι στο Australian Open επιστρέφει στα κορτ, έστω και αν η αρχή θα γίνει μέσα από το διπλό.

Ο Ναδάλ, με συμπαίκτη τον 41χρονο προπονητή του και πρώην συμπαίκτη του Μαρκ Λόπεζ, θα πάρουν μέρος στο διπλό ανδρών στο 250άρι τουρνουά του Μπρισμπέιν, έτσι σαν ζέσταμα για τη συμμετοχή του έπειτα στο μονό.

Ο Ναδάλ και ο Λόπεζ, θα παίξουν την Κυριακή (31/12) στον τελευταίο αγώνα της ημέρας στην Pat Rafter Arena και γύρω στις 05:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσουν τους Αυστραλούς, Μαξ Πέρσελ και Τζόρνταν Τόμπσον για τη φάση των «32».

Το μονοπάτι για τον Ναδάλ στο μονό

Ο Ναδάλ, που βρίσκεται στο τουρνουά με wild card, στο μονό κληρώθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό και στον 1ο γύρο θα παίξει με παίκτη από τα προκριματικά ή κάποιον lucky loser.

Εφόσον πέρασει ο αντίπαλός του στο 2ο γύρο θα βγει από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ασλάν Καράτσεφ και τον Αυστραλό, Τζέισον Κούμπλερ.

Πιθανός αντίπαλος για τον Ναδάλ στον 3ο γύρο θα είναι ο Ούγκο Ουμπέρ και στα ημιτελικά ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, που είναι Νο2 στα ταμπλό.

Ο Χόλγκερ Ρούνε είναι το Νο.1 στο ταμπλό και στη δική του πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Μαξ Πέρσελ.


 

ATP Τελευταία Νέα