Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στο ματς με τον Ρούνε, τέλος τα ΑTP Finals

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Στεφανος Τσιτσιπάς άντεξε μόλις 17 λεπτά στον αγώνα του με τον Χόλγκερ Ρούνε, εγκαταλείποντας τον αγώνα εξ αιτίας των προβλημάτων στη μέση.

Aδοξο τέλος είχε για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο αγώνας του με τον Χόλγκερ Ρούνε, καθώς εγκατέλειψε στον αγώνα για τα ATP Finals.

Έπειτα από τρία games και 17 λεπτά αγώνα, με το σκορ στο 2-1 για τον Δανό, ο Τσιτσιπάς ζήτησε ιατρική βοήθεια, εξ αιτίας των ενοχλήσεων στη μέση.

Ο Ρούνε πήρε με αυτόν τον τρόπο την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση, ενώ για τον Στέφανιο Τσιτσιπά η 5η παρουσία του στα ATP Finals και η σεζόν τελείωσαν με άδοξο τρόπο.

Στα τρία games που παίχθηκαν ο Τσιτσιπάς βρήκε δύο break points στο εναρκτήριο game, όμως ο Ρούνε κράτησε το σερβίς του για το 1-0.

Ο Τσιτσιπάς με άσο και δύο winners αντέστρεψε το 0-30 και έφθασε στην ισοφάριση (1-1), με τον Ρούνε να κρατά με άνεση το 2ο service game στο παιχνίδι.

Στη διακοπή πριν από το 4ο game o Tσιτσιπάς ζήτησε ιατριακή βοήθεια και λίγο μετά αποφάσισε πως δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει, ρισκάροντας επιδείνωση του τραυματισμού.

Ο Τσιτσιπάς είχε προβλήματα από τη στιγμή που πήγε στην πόλη της Ιταλίας, μάλιστα δεν είχε ολοκληρώσει τις δύο προπονήσεις του. Έπαιξε κανονικά τον πρώτο αγώνα με τον Γιάνικ Σίνερ την Κυριακή (12/11), όμως τώρα δεν άντεξε στον αγώνα του με τον Ρούνε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα