Θέλει το... δώρο του ο Ναδάλ

Gazzetta team
Θέλει το... δώρο του ο Ναδάλ
Ο Ράφα Ναδάλ συμπληρώνει σήμερα 27 χρόνια ζωής και φιλοδοξεί να γιορτάσει με άλλη μια πρόκριση στην προημιτελική φάση του Ρολάν Γκαρός! Στη μάχη και ο Νόλε.
Ο αριστερόχειρας Ισπανός, λοιπόν, θα κάνει γενέθλια στο κορτ και θα προσπαθήσει περίπου στις 4μ.μ. να κάμψει την αντίσταση του Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, Νο.13 του ταμπλό, και να πραγματοποιήσει έτσι το προτελευταίο βήμα προς τον... Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο 26χρονος Σέρβος δοκιμάζεται σήμερα στις 2μ.μ. με αντίπαλο τον φορμαρισμένο Φίλιπ Κολσράιμπερ, Νο.16.
Στις 12μ.μ. θα ξεκινήσει το ματς ανάμεσα στους πολύπειρους Τόμι Χάας και τον Μικαΐλ Γιούζνι. Θυμίζουμε ότι οι δύο τενίστες είχαν συναντηθεί και στη Ρώμη, όπου ο Ρώσος είχε καταφέρει να λυγίσει τον απίθανο Τόμι. Στις 4μ.μ. θα γίνει άλλη μια μονομαχία ανάμεσα σε single handed backhands, αφού τίθενται αντιμέτωποι οι Ρισάρ Γκασκέ και Στάνισλας Βαβρίνκα. Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι οκτώ από τους τενίστες της φάσης των "16" χρησιμοποιούν το ένα χέρι στο backhand, γεγονός όχι και τόσο συνηθισμένο στις μέρες μας...
Το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ θα ανοίξει η αναμέτρηση της Βικτόρια Αζαρένκα με τη Φραντσέσκα Σκιαβόνε και θα το κλείσει Μαρία Σαράποβα, που θα παλέψει με την ανερχόμενη Σλόουν Στίβενς. Παίζουν ακόμα Μάτεκ Σαντς-Κιριλένκο και Γιάνκοβιτς-Χάμπτον.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Court Philippe Chatrier (12μ.μ.)
Σκιαβόνε-Αζαρένκα
Τζόκοβιτς-Κολσράιμπερ
Ναδάλ-Νισικόρι
Στίβενς-Σαράποβα
Court Suzanne Lenglen (12μ.μ.)
Χάας-Γιούζνι
Μάτεκ Σαντς-Κιριλένκο
Βαβρίνκα-Γκασκέ
Χάμπτον-Γιάνκοβιτς
 

Τελευταία Νέα