Laver Cup: Έχασε ο Τιμ και... τρέχει η Ευρώπη (vids)

Gazzetta team
Laver Cup: Έχασε ο Τιμ και... τρέχει η Ευρώπη (vids)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Φριτζ κέρδισε με 2-1 τον Τιμ και η Ευρώπη θέλει 2/2 για τον τίτλο στη Γενεύη.

Με την πλάτη στον τοίχο είναι πλέον η Ευρώπη μετά και από την λήξη του 2ου αγώνα της 3ης ημέρας στο Laver Cup.

Μετά από την ήττα των Τσιτσιπά-Φέντερερ στο διπλό έχασε και ο Τιμ με 7-5, 6-7 (3), 10-5 από τον Τέιλορ Φριτζ και έτσι η ομάδα του κόσμου έχει πλέον 11 πόντους και η Ευρώπη έχει 7.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Ευρώπη θα κερδίσει τον 3ο σερί τίτλο της εάν ο Φέντερερ κερδίσει τον Ίσνερ και ο Ζβέρεφ τον Ράονιτς.

Κάθε νίκη δίνει 3 πόντους και εάν κάνει μια η ομάδα του κόσμου τότε θα ξεπεράσει τους 13 και όλα θα τελειώσουν.

 
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα