Μάρεϊ: «Αν ήταν το τελευταίο ματς, χαίρομαι που έδωσα τα πάντα...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μάρεϊ: «Αν ήταν το τελευταίο ματς, χαίρομαι που έδωσα τα πάντα...» (vid)
Με «σπασμένη» φωνή και δίχως να μπορεί να βρει λόγια, ο Άντι Μάρεϊ μίλησε μετά την ήττα του από τον Μπαουτίστα στο Australian Open και ξεκαθάρισε πως θα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει την καριέρα του. «Αν ήταν το τελευταίο μου ματς, χαίρομαι που τελείωσε κάπως έτσι...» είπε για την προσπάθεια που κατέβαλε...

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Βρετανός τενίστας ηττήθηκε 3-2 σετ έχοντας επιστρέψει από το εις βάρος του 2-0, όμως, όταν άρχισε πλέον να χάνει παντελώς τις δυνάμεις του και να μην μπορεί καλά – καλά να τρέξει, τότε γράφτηκε ο επίλογος του αγώνα.

Είναι πλέον πολύ δύσκολο να συνεχίσει την καριέρα του και να φτάσει μέχρι και το Wimbledon και με «σπασμένη» φωνή είπε μετά το παιχνίδι με τον Μπαουτίστα:

«Ευχαριστώ πολύ όσους ήρθαν εδώ απόψε. Ήταν εκπληκτικό... Αν αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, τότε όντως χαίρομαι που τελείωσε με αυτό τον τρόπο. Έδωσα τα πάντα... Ευχαριστώ την ομάδα μου και την οικογένειά μου και όλους όσοι με στήριξαν... Μπορεί να σας ξαναδώ, θα κάνω ό,τι είναι δυνατό, θα προσπαθήσω. Θα χρειαστεί να κάνω μια σημαντική χειρουργική επέμβαση αν είναι να επιστρέψω στο γήπεδο, αλλά μετά από αυτή την επέμβαση δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπορέσω να επιστρέψω. Θα βάλω τα δυνατά μου πάντως...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα