Ο Τσιτσιπάς «σήκωσε» το πρώτο και τα καλύτερα έρχονται! (vid)

Gazzetta team
Ο Τσιτσιπάς «σήκωσε» το πρώτο και τα καλύτερα έρχονται! (vid)
Η μεγάλη στιγμή για τον Στέφανο Τσιτσιπά και το ελληνικό τένις έφτασε! Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του σε τουρνουά ATP 250 αφού επικράτησε με 2-0 σετ του Έρνεστ Γκουλμπίς στον τελικό του Stockholm Open!

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε του Λετονού τενίστα, που είναι Νο 145 στον κόσμο και στα δύο σετ με το ίδιο σκορ, 6-4! Ο Ελληνας άσος χρειάστηκε περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά για να φτάσει στην πιο σπουδαία νίκη της καριέρας του. Στην κατάκτηση τουρνουά ATP 250 που έγινε στην Στοκχόλμη!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δείχνοντας σε κάθε τουρνουά που παίρνει μέρος τις τεράστιες δυνατότητες του, δικαιώνει όλους όσοι κάνουν λόγο με σιγουριά για το next big thing του αντρικού τουρ! Έφτασε μέσα στο 2018 στον τρίτο τελικό της καριέρας που αποδείχθηκε και ο πιο γλυκός, αφού δεν είχε απέναντί του τον σπουδαίο Ράφα Ναδάλ! Ο Τσιτσιπάς με breaks σε κρίσιμα σημεία και των δύο σετ, επικράτησε του Λετονού Γκουλμπίς, που μέχρι και σήμερα ήταν αήττητος σε τελικούς, κατακτώντας πανάξια το ιστορικό Stockholm Open!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα