Με το δεξί Στέφανος και Μαρία...

Book-nomikarios Book-nomikarios
Με το δεξί Στέφανος και Μαρία...
O Βook-nomikarios εξηγεί ότι είναι "στα χέρια" των Στέφανου και Μαρίας η πρόκριση στο δεύτερο γύρο του US OPEN κάτι που ιστορικά θα συμβεί για πρώτη φορά με 2 Έλληνες στο 2ο γύρο σε κυρίως ταμπλό.
Η Μαρία Σάκκαρη είναι στα καλύτερά της και ελπίζει να προχωρήσει στο US OPEN για να διατηρήσει έστω τη θέση της στη ράνκινγκ λιστ. Η Μουχαμάντ δεν είναι πια ταλέντο, είναι 27 ετών και παραμένει μια μετριότητα που δεν έχει μπει ποτέ στην 120άδα. Είναι μόνο για σκληρή επιφάνεια λόγω καλού σερβίς και τίποτα περισσότερο. Όπλο της ότι παίζει με το αριστερό χέρι. Η Σάκκαρη είναι αισθητά βελτιωμένη, έχει αυτοπεποίθηση και δύσκολα θα "καβαληθεί" από την Άσια. Έχει αυτοπεποίθηση απ' τις καλές εμφανίσεις της και δεν λυγίζει εύκολα. Ως κλάση, γενικά, δεν πιστεύω ότι η Μαρία είναι ικανή για "υπερβάσεις", ήδη εκτιμώ ότι έχει ξεπεράσει τον εαυτό της και για αυτό της αξίζει 2 φορές "μπράβο". H νικήτρια θα παίξει με Μπρένγκλε ή Κένιν στην επόμενη φάση.
Ο 36άχρονος Ρομπρέδο (πάλαι ποτέ Νο5) έχει κλάση, ποιότητα, χτυπήματα, αλλά είναι Νο192 πλέον και γενικά παίζει ως τενίστας 100άρης ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΥ σερβίς ως αιώνιος χωματάς που γέρασε. Σε άλλες ταχύτητες ο Στέφανος και με άλλες δυνάμεις. Στo -4.5 games hadikap τον βρίσκουμε με 1.40.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΥΑΔΑ
US OPEN ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΣΑΚΚΑΡΗ - ΜΟΥΧΑΜΑΝΤ -> ΣΑΚΚΑΡΗ (1.20)
US OPEN ΑΝΤΡΕΣ : ΡΟΜΠΡΕΔΟ - ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ -> ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ - 4.5 GAMES ΗΑDIKAP (1.40)
ΥΓ. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr
! ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ PLATINUM ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΕΧΡΙ 31/12/18 !

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).