O Tσιτσιπάς «αποχαιρέτησε» τον γιατρό του...

Αργυρώ Γιαννουδάκη
O Tσιτσιπάς «αποχαιρέτησε» τον γιατρό του...
Με μία συγκινητική ανάρτηση ο Στέφανος Τσιτσιπάς «αποχαιρέτησε» τον γιατρό του Θωμά Χρηστίδη, ο οποίος απεβίωσε πριν από λίγες ημέρες.

Από την Αμβέρσα, όπου έδωσε το «παρών» στο European Open, στο οποίο έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του φτάνοντας από τα προκριματικά στα ημιτελικά, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ντιέγο Σβάρτσμαν, ο Τσιτσιπάς αφιέρωσε λίγα λόγια για το ύστατο κατευόδιο στον Θωμά Χριστίδη.

«Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα και να αφιερώσω την πορεία μου στο European Open, στον αγαπημένο μου γιατρό, φίλο και υποστηρικτή, Θωμά Χρηστίδη, ο οποίος απεβίωσε πριν από λίγες μέρες.

Ήταν ένας άνθρωπος που έπαιξε τεράστιο ρόλο στην καριέρα μου στο τένις και στην προσωπική μου ζωή έως τώρα.

Ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου, από τότε που άρχισαν όλα. Ήταν πάντα εκεί και, ανεξάρτητα με το τι χρειαζόμουν, αυτός ήταν που με δίδαξε για την εναλλακτική ιατρική, τη διατροφή και την υγεία, όλα αυτά τα χρόνια.

Ήταν ένας από τους καλύτερους γιατρούς στην Ελλάδα κατά τη γνώμη μου και ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα. Ο Θωμάς ήταν εκείνος που κρατούσε ζωντανό τον Όμιλο Αντισφαίρισης Γλυφάδας όλα αυτά τα χρόνια, ήταν η ψυχή του ομίλου μας.

Στ' αλήθεια θα ήθελα όλοι οι γιατροί του κόσμου να είχαν τις ίδιες ιατρικές γνώσεις που είχε ο Θωμάς, όταν θεράπευε ανθρώπους με ύπουλες ασθένειες και συνθήκες. Σε ευχαριστώ Θωμά, για όλες αυτές τις υπέροχες αναμνήσεις που είχαμε μαζί. Θα έχεις μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου».

 

Τελευταία Νέα