O Τσιτσιπάς θα δώσει προτεραιότητα στο διπλό ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην προπόνηση
Απίθανο φαίνεται το σενάριο να παίξει σε τρία διαφορετικά ταμπλό στο Παρίσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως προδίδουν οι δηλώσεις του.

Μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε το σενάριο να δούμε τον Στέφανο Τσιτσιπά με την Μαρία Σάκκαρη να παίζουν στο μεικτό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ελληνόφωνο SBS της Αυστραλίας, ο Τσιτσιπάς ανέφερε πως τρία τουρνουά μέσα σε μία εβδομάδα θα είναι εξοντωτικό και παράλληλα πως είναι σημαντικό να παίξει με τον αδερφό του, Πέτρο, στο Παρίσι.

Από αυτό προκύπτει πως μάλλον δεν θα δούμε όπως στο Τόκιο το δίδυμο Σάκκαρη -Τσιτσιπά στο μεικτό.

«Η πρόκληση θα είναι ότι θα έχω τρία ταμπλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το οποίο δεν ξέρω πως θα με επηρεάσει, διότι δεν είναι εύκολα τρία ταμπλό μέσα σε μια εβδομάδα. Θα πρέπει να βρω την καλύτερη λύση γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικό να αγωνιστώ με τον αδερφό μου, τον Πέτρο, με τον οποίο χτίζουμε όνειρα από πολύ μικρές ηλικίες. Το να παίξουμε μαζί σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ένα όνειρο ζωής για εμάς» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Φυσικά παραμένει σημαντικό και το μονό, που είναι το πιο σημαντικό από όλα κατά την άποψή μου. Οπότε θα πρέπει να καθίσω με την ομάδα μου και να το συζητήσω πιο σοβαρά, γιατί δεν είχα ακόμα την ευκαιρία να μιλήσω γι' αυτό το συγκεκριμένο θέμα.».

Αναφορικά με το Australian Open, τόνισε:

«Οι προσδοκίες μου παραμένουν πολύ υψηλές και θέλω να δώσω στον κόσμο κάτι το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί στη χώρα μας από κανέναν Έλληνα τενίστα. Ένας τίτλος ή μια μεγάλη επίδοση στο Australian Open παραμένει μια από τις προσδοκίες μου.»

 

Τελευταία Νέα