«Ροζ» καταγγελία για πρώην φιναλίστ του Γουίμπλεντον: «Κρυφή κάμερα στην κρεβατοκάμαρα»

Επιμέλεια: Newsroom
τενις
Ο πρώην φιναλίστ του Γουίμπλεντον, Ντέιβιντ Ναλμπαντιάν, κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε παράνομα την πρώην κοπέλα του και γνωστό μοντέλο καθώς εντοπίστηκαν κρυφές κάμερες στην κρεβατοκάμαρά της.

Ένα «ροζ» σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Αργεντινή με πρωταγωνιστή τον πρώην σταρ του τένις David Nalbandian. Ο 41χρονος πρώην τενίστας, ο οποίος έφτασε στον τελικό του Wimbledon το 2002, κατηγορείται σήμερα ότι βιντεοσκοπούσε κρυφά την πρώην κοπέλα του.

Τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Αργεντινός - ο οποίος ήταν σε σχέση με την Torrado από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Ιούνιο του 2023 - εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα στο διαμέρισμα τους στο Παλέρμο. Μετά τον χωρισμό τους, η Tοράντο έμεινε για λίγο στην κατοικία και ο πρώην σύντροφος της φέρεται ότι την παρακολουθούσε.

Το γνωστό μοντέλο είχε κάνει καταγγελία για παρενόχληση εδώ και αρκετό καιρό αλλά λόγω έλλειψης στοιχείων η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο.

Ωστόσο, πρόσφατα ο αδελφός της επισκέφθηκε το διαμέρισμα, φέρεται να παρατήρησε μια παράξενη λάμψη πίσω από έναν αεραγωγό. Αμέσως αφαίρεσε το κάλυμμα και ανακάλυψε την κάμερα.

Η κάμερα «έβλεπε» στην κρεβατοκάμαρα της Torrado, αφήνοντας το γνωστό μοντέλο σε κατάσταση σοκ. «Η φρίκη ήταν απερίγραπτη: Όχι μόνο με παρακολουθούσε, αλλά μπορούσε να με δει και γυμνή!», φέρεται να είπε στο κατηγορητήριο.

Η αργεντίνικη εφημερίδα La Nacion αναφέρει ότι σε ένα ηχητικό μήνυμα ακούγεται ο πρώην αστέρας του τένις να λέει: «Θέλεις να είμαι ειλικρινής; Ναι, έστησα την κάμερα. Αλλά δεν μπορούσα να δω τίποτα επειδή υπήρχαν προβλήματα στο διαδίκτυο».

Τέλος, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Nalbandian αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και σεξουαλική παρενόχληση. Πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

 

Τελευταία Νέα