Τένις: Λάκη και Χριστοφή στα ημιτελικά του Ηρακλείου

Κώστας Ευθυμιάδης
Τένις: Λάκη και Χριστοφή στα ημιτελικά του Ηρακλείου
Η εξαιρετική εβδομάδα συνεχίζεται για την Μιχαέλα Λάκη και την Ελένη Χριστοφή που προκρίθηκαν στα ημιτελικά του τουρνουά 15.000 δολαρίων στο Ηράκλειο, ενώ ημιτελικά θα παίξει και η Σακελλαρίδη στην Λεμεσό.

Η Λάκη ξεπέρασε και το εμπόδιο της Λιθουανής Πατρισίγια Πακστίτ επικρατώντας με 6-4, 6-4 μετά από μία ώρα και 41 λεπτά. Θα παίξει τον 4ο ημιτελικό της φέτος, με αντίπαλο το Νο3 του ταμπλό, την επίσης Λιθουανή, Κλαουντίγια Μπουμπελίτε.

Στον άλλο ημιτελικό θα έχουμε επίσης ελληνική συμμετοχή, αφού η Ελένη Χριστοφή έκανε τρομερή εμφάνιση, κερδίζοντας με 6-0, 6-0 την Μαρία Βιτόρια Βιβιάνι από την Ιταλία, η οποία ήταν Νο6 στο ταμπλό.

Αντίπαλος της Χριστοφή θα είναι η Λαβινία Τανάσλε από την Ρουμανία.

Σε άλλο τουρνουά, στη Λεμεσό της Κύπρου, η Σαπφώ Σακελλαρίδη έκλεισε επίσης θέση στην 4αδα. Επικράτησε άνετα με 6-0, 6-1 της Ελίζ Μαλόνει από την Βρετανία και στον ημιτελικό θα παίξει με αντίπαλο την Χάνε Βαντερβίνκελ από το Βέλγιο.

Στον άλλο ημιτελικό θα αγωνιστεί η ελληνικής καταγωγής, αλλά αγωνιζόμενη με το Βέλγιο, Σοφία Κωστούλας, με την Ρωσιδα Αναστασία Ζαχάροβα.


 

Τελευταία Νέα