O Nαλμπαντιάν παρακολουθούσε με κρυφή κάμερα σε αεραγωγό την πρώην σύντροφό του

Δημήτρης Ντζάνης
O Nαλμπαντιάν παρακολουθούσε με κρυφή κάμερα σε αεραγωγό την πρώην σύντροφό του
Ο Νταβίντ Ναλμπαντιάν παραδέχθηκε πως παρακολουθούσε με κρυφή κάμερα την πρώην σύντροφό του και κατηγορείται για για σεξουαλική παρενόχληση και παραβίαση ιδιωτικότητας.

Ο Νταβίντ Ναλμπαντιάν αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση από την πρώην σύντροφό του, χρησιμοποιώντας κρυφή κάμερα σε αεραγωγό του διαμερίσματός τους.

Η Αρατσέλι Τοράδο, μοντέλο από το Ροζάριο, κατηγόρησε τον πρώην Αργεντινό τενίστα για σεξουαλική παρενόχληση και παραβίαση ιδιωτικότητας, αφού εντόπισε κρυφή κάμερα στο διαμέρισμά της.

Ο 41χρονος Ναλμαπντιάν, πρώην Νο.3 στο κόσμο, παραδέχθηκε με ηχητικό ντοκουμέντο πως τοποθέτησε την κάμερα, αλλά όπως ισχυρίστηκε ότι δεν είχε δει ποτέ τίποτα επειδή η συσκευή δεν λειτουργούσε.

Ο Ναλμπαντιάν και η Τοράδο είχαν σχέση από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Ιούνιο του 2023. Η καταγγελία της Τοράδο αρχειοθετήθηκε αρχικά από την εισαγγελία λόγω έλλειψης στοιχείων, στη συνέχεια όμως, μετά και τα νέα δεδομένα με το ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο δικηγόρος της η υπόθεση άνοιξε και πάλι.

«Τον Ιούνιο παρατηρήσαμε κάτι περίεργο στο δωμάτιο, μαζί με τον αδερφό μου. Εκείνος είδε μια περίεργη λάμψη πίσω από το εσωτερικό του εξαερισμού του διαμερίσματος. Ο τρόμος που μου προκάλεσε αυτό ήταν απερίγραπτος. Όχι μόνο με παρακολουθούσαν, αλλά μπορούσαν να με δουν γυμνή», αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η Torrado

 

Τελευταία Νέα