Νόλε: «Το καλύτερο παιχνίδι μου»

Gazzetta team
Νόλε: «Το καλύτερο παιχνίδι μου»

bet365

Ακόμα και ο ίδιος ο Νόβακ Τζόκοβιτς εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πρώτο σετ του τελικού στο Μονακό απέναντι στον Ράφα Ναδάλ!

"Είχα την αίσθηση ότι αν έκανα το τοπ παιχνίδι θα μου δινόταν η ευκαιρία να κερδίσω τον Ράφα", είπε ο θριαμβευτής του Monte Carlo Masters. "Τα πρώτα έξι, επτά, οκτώ γκέιμ ήταν απίστευτα. Το καλύτερο παιχνίδι που μπορώ να κάνω στο χώμα. Και είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσεις τον Ράφα. Ήταν πολύ σημαντικό, γνωρίζοντας ότι ξεκινάει δυνατά από τον πρώτο πόντο. Είχα τη σωστή ένταση και συγκέντρωση. Τα πρώτα πέντε γκέιμ ήταν ένα τέλειο, τέλειο παιχνίδι".

Το συγκεκριμένο τρόπαιο έχει ξεχωριστή σημασία για τον Νόλε, αφού ο 26χρονος Σέρβος είναι κάτοικος Μονακό. "Όσοι είδαν την έκφρασή μου κατάλαβαν ότι ήταν μια συγκινητική νίκη, διότι ζω εδώ και για όλα όσα πέρασα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα για εμένα. Ήθελα αυτό το τρόπαιο πάρα πολύ όλη μου τη ζωή και ειδικά τα τελευταία έξι, επτά χρόνια που ζω εδώ. Είναι μια ένεση ηθικού εν όψει της υπόλοιπης χωμάτινης σεζόν".
Ο τίτλος στο Ρολάν Γκαρός λείπει από τη συλλογή του Νο.1 τενίστα στον κόσμο και ο μεγάλος στόχος του για φέτος είναι να σηκώσει το τρόπαιο στον ουρανό του Παρισιού. "Φυσικά θέλω να κερδίσω το Γαλλικό Όπεν. Δεν είναι μυστικό. Όμως, πρέπει να έχω θετική ψυχολογία και εν όψει των άλλων τουρνουά, που είναι επίσης σημαντικά. Προσπαθώ απλά να είμαι υγιής. Είμαι αυτή τη στιγμή στο σημείο που θέλω, από άποψη αυτοπεποίθησης και παιχνιδιού. Πρέπει απλά να κάνω αυτό που πάντα κάνω: να παραμείνω αφοσιωμένος, να ξεκουραστώ και να προετοιμαστώ. Έχω μπροστά μου δύο εβδομάδες".
Η επόμενη εμφάνιση του Τζόκοβιτς θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη, στο χωμάτινο τουρνουά Masters που ξεκινάει στις 6 Μαΐου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα