«Ελπίζω να αντέξει το γόνατο» (pics)

Gazzetta team
«Ελπίζω να αντέξει το γόνατο» (pics)

bet365

Έφτασε στη Χιλή ο Ράφα Ναδάλ και η αντίστροφη μέτρηση για την επανεμφάνισή του στα κορτ φτάνει προς το τέλος της!

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έρχομαι για πρώτη φορά στη χώρα», δήλωσε στο αεροδρόμιο του Σαντιάγο ο αριστερόχειρας Ισπανός. «Το γόνατο είναι πολύ καλύτερα, αν και έχω κάποιες ενοχλήσεις που με εμποδίζουν να παίξω όσο χρόνο θα ήθελα. Είμαι έτοιμος να δώσω το μάξιμουμ και ελπίζω να αντέξει το πόδι μου. Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο πλέον και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Προτίμησα τη Χιλή γιατί η επιφάνεια είναι λιγότερο επιθετική για το γόνατό μου, ενώ δεν έχω ξαναέρθει και στη χώρα. Ήταν η σωστή απόφαση».

Ο Ναδάλ, πάντως, δηλώνει έτοιμος για... όλα. «Μια ήττα στον πρώτο γύρο είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Τα πάντα είναι πιθανά μετά από τόσους μήνες. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να μην γίνει, αλλά πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για όλα».

Η άφιξη του Ράφα είναι το γεγονός του μήνα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής! Σε λίγες ώρες, μάλιστα, ο 26χρονος τενίστας, συνοδευόμενος και από τους Φερνάντο Γκονζάλες και Νικολάς Μασού, θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Χιλής Σεμπαστιάν Πινιέρα στο Palacio de la Moneda!

Μετά την επίσκεψη θα κατευθυνθεί προς τη Vina del Mar για να κάνει την πρώτη του προπόνηση παρέα με τον νεαρό Χιλιανό τενίστα Κριστιάν Γαρίν. Την Τρίτη (5/2) θα παίξει στο διπλό του τουρνουά με τον Χουάν Μόνακο και την επόμενη μέρα θα αγωνιστεί στο απλό. Επιστροφή στα κορτ, λοιπόν, μετά από τις 28 Ιουνίου και τον αποκλεισμό του από το Γουίμπλεντον!

 

Τελευταία Νέα