Σάρωσε στα βραβεία ο Μιραλάς

Gazzetta team
Σάρωσε στα βραβεία ο Μιραλάς

bet365

Πολλά τα βραβεία για τον Μιραλάς και τον Ολυμπιακό, και από το συνδρομητικό κανάλι. Καλύτερος προπονητής ο Βαλβέρδε, το fair play στον Παναιτωλικό με roοkie τον Βλαχοδήμο.

Ο Βέλγος άσος του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ, του καλύτερου επιθετικού και του MVP του Πρωταθλήματος, σε μια χρονιά που άφησε το στίγμα του κατακτώντας παράλληλα το νταμπλ με τους ερυθρόλευκους, ενώ πανηγύρισε το δεύτερο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό στα δύο χρόνια που αγωνίζεται στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Γεωργέας ήταν αυτός που κέρδισε για την ΑΕΚ μια σημαντική διάκριση, αφού μπόρεσε να βρει θέση στην καλύτερη 18άδα του πρωταθλήματος, λίγο πριν τη δύση της καριέρας του. Ο άσος της Ένωσης τόνισε σχετικά: «Δεν το έχω καταλάβει ακόμη. Με σκληρή δουλειά και πείσμα, οι κόποι σου δικαιώνονται».

Από εκεί και πέρα, το βραβείο της καλύτερης απόκρουσης κέρδισε ο Στέφανος Καπίνο, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να διακρίνεται για την καλύτερη ασίστ και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο να παίρνει τον τίτλο του καλύτερου «rookie» της σεζόν.

Το βραβείο «Fair Play» κατέληξε στη διοίκηση του Παναιτωλικού για τη φιλοξενία της στους εντός έδρας αγώνες.

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της χρονιάς κέρδισε ο Γιάννης Φετφατζίδης, με την έμπνευσή του α λά Ζιοβάνι στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο.

Καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς ψηφίστηκε ο Μπάλας Μέγερι του Ολυμπιακού, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να παίρνει μαζί του στην Ισπανία τον τίτλο του καλύτερου προπονητή.

Όσο για το βραβείο της καλύτερης δήλωσης, πήγε στον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, για τις ευχαριστίες του στο τεχνικό επιτελείο μετά την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα