Ιταλικές «φαντασιώσεις» για Μαθία!

Ιταλικές «φαντασιώσεις» για Μαθία!

Ιταλικές «φαντασιώσεις» για Μαθία!

bet365

Στον υπό διωγμό Εντουάρντο Μαθία πίστωσε ιταλική ιστοσελίδα την κατάκτηση του φετινού νταμπλ από τον Ολυμπιακό, τη στιγμή όπου ο Ισπανός έφυγε κακήν- κακώς από τους «ερυθρόλευκους» τον περασμένο Σεπτέμβρη...


Αυτό και εάν είναι ανήκουστο! Στον αρχισκάουτερ της Φιορεντίνα Εντουάρντο Μαθία «χρέωσε» η ιστοσελίδα «fiorentinanews» τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπελλου από τον Ολυμπιακό.

Τη στιγμή όπου ο άλλοτε γενικός διευθυντής των Λίβερπουλ και Βαλένθια απομακρύνθηκε κακήν κακώς από την πειραϊκή ομάδα τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, «πληρώνοντας» το «μάρμαρο» των κάκιστων χειρισμών του σεμεταγραφικά θέματα και αποδεσμεύσεις , με αποκορύφωμα την υπόθεση του Φράνκο Κοστάντσο, οι γείτονες αφιερώνουν κολακευτικά σχόλια για το ... έργο του Ισπανού!

«Ο Μαθία έφερε μαζί του 2 τρόπαια», είναι ο τίτλος στο δημοσίευμα και μέσα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Προτού ενταχθεί στη Φιορεντίνα, ο Εντουάρντο Μαθία είχε εργαστεί στον Ολυμπιακό από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο ως τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού και έτσι ήταν αυτός που δούλεψε για τη μεταγραφική ενίσχυση της ελληνικής ομάδας το περασμένο καλοκαίρι.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα του Ισπανού, ο οποίος είχε δουλέψει καλά στη Βαλένθια και τη Λίβερπουλ; Ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος, ενώ πήρε και το 25ο Κύπελλο. Φάνηκε η επαγγελματική δουλειά που έγινε» αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα