Βραβεύτηκαν οι Κυριάκος και Βίλα

Δημήτρης Τομαράς
Βραβεύτηκαν οι Κυριάκος και Βίλα

bet365

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, Τάσος Κυριάκος και Εμιλιάνο Βίλα, βραβεύτηκαν την Πέμπτη ως οι MVP της 28ης και της 30ής αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τα βραβεία των MVP της 28ης και 30ής αγωνιστικής απονεμήθηκαν την Πέμπτη (26/4) στους Τάσο Κυριάκο και Εμιλιάνο Βίλα αντίστοιχα. Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν οι Γιάννης Χριστοβασίλης και Δημήτρης Νιάρχος. Οι δύο παίκτες του ΠΑΣ βραβεύτηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανηπειρωτικό.

Ο πρώτος αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στην 28η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ, και ο δευτέρος στην 30ή αγωνιστική στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Τάσος Κυριάκος παρέλαβε πρώτος το Κύπελλο απο τον επιχειρησιακό διευθυντή του ΠΑΣ, Γιάννη Χριστοβασίλη.

Ο έμπειρος μέσος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα το συγκεκριμένο βραβείο. Έβλεπα σε κάθε αγωνιστική να το παίρνει και διαφορετικός παίκτης και κάποια στιγμή επιθυμία μου ήταν να το κατακτήσω. Θέλω να το αφιερώσω στον γιο μου και στην οικογένεια μου.

Ήταν ένα στοίχημα για εμάς η φετινή πορεία του ΠΑΣ. Θέλαμε πάση θυσία να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία και είμαστε διπλά χαρούμενοι που τα καταφέραμε».

Στην συνέχεια ο Εμιλιάνο Βίλα παρέλαβε και αυτός το Κύπελλο του από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρη Νιαρχάκο. Ο διεθνής παίκτης δήλωσε: «Ευχαριστώ όλη την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθώ MVP.

Είναι μια πολύ σημαντική διάκριση για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του ΠΑΣ Γιάννινα και που όλοι μαζί πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο. Ελπίζω στο μέλλον να έρθουν και άλλες διακρίσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα