«Πάμε για την πρωτιά στα πλέι-οφ»

«Πάμε για την πρωτιά στα πλέι-οφ»

Gazzetta team
«Πάμε για την πρωτιά στα πλέι-οφ»

bet365

Ο Ανδρέας Δημητρέλος μετέβη στα Σπάτα όπου είχε συνάντηση με τον Νίκο Κωστένογλου. Οι δύο άνδρες έθεσαν ως στόχο την πρώτη θέση στα πλέι-οφ.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ με αφορμή τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο όπου και συναντήθηκε με τον Νίκο Κωστένογλου. Σκοπός του Ανδρέα Δημητρέλου ήταν να επισημάνει σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές ότι είναι σημαντικό η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για περίπου 15 λεπτά με τον Δημητρέλο να τονίζει: «Ξεχνάμε τι έγινε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Είμαστε ΑΕΚ και πλέον ο μοναδικός στόχος θα πρέπει να είναι η πρώτη θέση στα πλέι-οφ. Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να τα καταφέρουμε», ήταν τα λόγια του προέδρου στα οποία σύμφωνος ήταν και ο προπονητής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα