Γυρίζουν την Ν.Αμερική με «ερυθρόλευκη» φανέλα!

Γυρίζουν την Ν.Αμερική με «ερυθρόλευκη» φανέλα!

Γιώργος Φραδελάκης
Γυρίζουν την Ν.Αμερική με «ερυθρόλευκη» φανέλα!

bet365

Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα κάνουν τον γύρο της Ν.Αμερικής με μοτοσυκλέτα δύο φίλοι των πρωταθλητών, ξεκινώντας το ταξίδι τους στα μέσα Δεκεμβρίου του 2012.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Θανάση Βαβαρούτα και Στάυρο Δέρδα, που θα προβούν σε μία πρωτοφανή κίνηση για χάρη της αγαπημένης τους ομάδας. Οι δύο φίλαθλοι των Πειραιωτών θα ξεκινήσουν την περιπλάνησή τους απ' την Αργεντινή και το Μπουένος Άιρες, με επόμενο σταθμό τους την Γη του Πηρός και την Ουσουάια.

Στην συνέχεια θα διασχίσουν την Ρούτου Κουαρέντα, φτάνοντας ως το Σαντιάγκο και το Βαλπαράισο της Χιλής. Έπειτα οι τολμηροί φίλοι των «ερυθρολεύκων» θα κινηθούν ανατολικά, πάνω απ' τις Άνδεις, με σκοπό να φτάσουν και πάλι στο Μπουένος Άιρες, όπου και θα πάρουν το αεροπλάνο για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Μάλιστα οι Σταύρος Δέρδας και Θανάσης Βαρβαρούτας βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης», απ' όπου και πήρα φανέλες και λάβαρα με τις υπογραφές των Αριέλ Ιμπαγάσα, Αβραάμ Παπαδόπουλου και Βιθέντε Μόνχε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα