«Υποχρέωση η παρουσία των μετόχων»

«Υποχρέωση η παρουσία των μετόχων»

Νίκος Αθανασίου
«Υποχρέωση η παρουσία των μετόχων»

bet365

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος τονίζει ότι η παρουσία των βασικών μετόχων του Παναθηναϊκού στην αυριανή Γ.Σ είναι απαραίτητη και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να δώσει και ο ίδιος το παρών.

Μία μέρα έμεινε για την κρίσιμη Γενική Συνέλευση στον Παναθηναϊκό και ο Ανδράς Βγενόπουλος ζήτησε από όλους του βασικούς μετόχους να δώσουν το παρών και να εξασφαλίσουν την εκλογή νέου Δ.Σ, τονίζοντας ότι έχουν ηθική και νομική υποχρέωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να το πράξει και ο ίδιος.

Παράλληλα, έκανε λόγο για «ανυπαρξία Διοίκησης που οδηγεί σε πτώχευση την ΠΑΕ» και για τεράστια ευθύνη όσων παραβαίνουν την υποχρέωσή τους για εκλογή νέου Δ.Σ, αφήνοντας αιχμές για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, για τον οποίο κατέληξε: «Όσοι αποφεύγουν αυτή την νόμιμη διαδικασία και προσπαθούν να περάσουν τις απόψεις τους μέσα από φιλικές εφημερίδες και δημοσιογράφους, εκτός από τις νομικές τους ευθύνες, θα πάρουν και τη θέση που τους αξίζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού».

Θα πετύχει ο Παναθηναϊκός περισσότερα από 1,5 τέρματα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης; Παίξτο σε απόδοση 2.30 στην bwin

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Οι βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν ηθική αλλά και νομική υποχρέωση να παραστούν στην αυριανή κρίσιμη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας ώστε να εξασφαλίσουν την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τη Συμφωνία Μετόχων της 5ης Δεκεμβρίου 2008 και το καταστατικό της εταιρείας.

Είναι προφανές ότι η ανυπαρξία Διοίκησης που πρέπει να χειρισθεί αυτή την περίοδο σημαντικά θέματα και να υλοποιήσει την αποφασισθείσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου οδηγεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε πτώχευση, η ευθύνη συνεπώς όσων παραβαίνουν την υποχρέωσή τους για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τεράστια.

Άλλωστε η Γενική Συνέλευση των μετόχων είναι το κατάλληλο forum για να υπάρξει λογοδοσία, να γίνει καθαρός και ευθύς διάλογος και αντιπαράθεση επιχειρημάτων, αλλά και για να συμφωνηθούν λύσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Όσοι αποφεύγουν αυτή την νόμιμη διαδικασία και προσπαθούν να περάσουν τις απόψεις τους μέσα από φιλικές εφημερίδες και δημοσιογράφους, εκτός από τις νομικές τους ευθύνες, θα πάρουν και τη θέση που τους αξίζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα