Γιαννούλης: «Θέλουμε το Κύπελλο»

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Θέλουμε το Κύπελλο»

bet365

Ο Κώστας Γιαννούλης μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του τροπαίου από τους Περιστεριώτες που μετέχουν για δεύτερη σερί χρονιά, γράφοντας Ιστορία.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ του Ατρόμητου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Sportday, στην οποία αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η ομάδα του να βρεθεί στα προκριματικά του Champions League, στην πιθανότητα να κατακτήσει το Κϋπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και το Euro του καλοκαιριού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Γιαννούλης:


Περιμένατε το καλοκαίρι ότι θα είχατε τέτοια πορεία;

«Είναι όνειρο για τον Ατρόμητο αυτά που έχει πετύχει. Και η συμμετοχή στα πλέι οφ και ο δεύτερος σερί τελικός Κυπέλλου. Το να φτάσει μια ομάδα σε δεύτερο σερί τελικό είναι δύσκολο, ακόμα κι αν πρόκειται για μεγάλη ομάδα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοση και όπως τα έχουμε πάει μέχρι τώρα. Θέλαμε μια δυνατή ομάδα. Δουλέψαμε καλά και στοχεύσαμε ψηλά, όσο πιο ψηλά γίνεται. Φάνηκε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Η ομάδα έδειξε σταθερότητα. Χρειάζεται σταθερότητα και όχι έκρηξη και αυτό θέλουμε».

Σκέφτεστε το ενδεχόμενο του Τσάμπιονς Λιγκ;

«Οχι δεν σκεφτόμαστε το Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη στιγμή. Είμαστε ρεαλιστές. Θα παίξουμε χωρίς άγχος στα πλέι οφ. Θα μπούμε να παίξουμε την μπάλα μας και ό,τι καλύτερο έρθει θα είναι για καλό. Δεν είμαστε φαβορί στη διαδικασία των πλέι οφ και όταν δεν είσαι φαβορί δεν αγχώνεσαι».

Πριν από τα πλέι οφ όμως υπάρχει ο μεγάλος τελικός με τον Ολυμπιακό. Θα το σηκώσετε;

«Αυτό θέλουμε. Είναι φαβορί ο Ολυμπιακός, δεν αμφισβητείται αυτό. Σ' ένα ματς όμως δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Εχουμε δείξει πως μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Αλλωστε, για να φτάσουμε εκεί έχουμε παίξει ήδη... μίνι τελικούς, που τους κερδίσαμε. Εναν με τον Αρη κι έναν με τον ΠΑΟΚ. Ειδικά με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ήταν σαν ένας πολύ δύσκολος τελικός, αφού παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα στην έδρα της και τα καταφέραμε. Γιατί λοιπόν να μην καταφέρουμε να το σηκώσουμε; Δεν έχουμε το άγχος και μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση αυτό».

Ξέρεις, όλοι λένε πως στην Ελλάδα σπανίζουν τα αριστερά μπακ και ο Σάντος πρέπει να σκεφτεί και τον Γιαννούλη για το Euro. Εσύ το σκέφτεσαι καθόλου;

«Είναι μεγάλη πρόκληση. Εχουμε ακόμα πολλά ματς. Θα προσπαθήσω να είμαι καλά και να βοηθήσω την ομάδα μου χωρίς να σκέφτομαι κάτι άλλο πέρα απ' το πώς θα πετύχει τους στόχους του ο Ατρόμητος. Αν με καλέσει, θα πρόκειται για κάτι φανταστικό, για ένα όνειρο. Το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά δεν με αγχώνει. Απ' αυτή τη χρονιά είναι κέρδος και μόνο το γεγονός ότι έπαιξα φιλικό με το εθνόσημο. Ακόμα κι αν δεν πάω στο Euro, λοιπόν, δεν θα με απογοητεύσει καθόλου, αφού είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες».

Πάμε λίγο και σε σένα. Είσαι δανεικός από την Κολωνία και η σεζόν οδεύει προς το τέλος της. Θα σε βλέπουμε και του χρόνου στον Ατρόμητο;

«Δεν ξέρω ακόμα. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση και, να σου πω των αλήθεια, αυτή τη στιγμή δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον. Να τελειώσει το πρωτάθλημα με το καλό και θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει. Ούτε από την Κολωνία μου έχουν πει τίποτα, αφού και εκείνοι περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα».



Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα