Toρίνο για Μαυρία και Λέτο!

Toρίνο για Μαυρία και Λέτο!

Θάνος Σαρρής
Toρίνο για Μαυρία και Λέτο!

bet365

Η Τορίνο κατά τα φαινόμενα επιστρέφει στην Serie A και σύμφωνα με δημοσίευμα, καλοβλέπει τις περιπτώσεις του Σεμπάστιαν Λέτο και του Χάρη Μαυρία από τον Παναθηναϊκό!

Όπως αναφέρει η ιταλική έκδοση του Goal.com, η Γκρανάτα ενδιαφέρεται για τους δύο παίκτες του «τριφυλλιού», τους οποίους θεωρεί ότι μπορεί να αποκτήσει με 6 εκατομμύρια, πέντε για τον Αργεντινό και ένα για τον Έλληνα.

Το over 2,5 γκολ στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός πληρώνει 2.35 στην betoto

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Τορίνο ακούγεται για τον Λέτο, αφού ανάμεσα στις πολλές ιταλικές ομάδες που τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο τον παρακολουθούν, ήταν και αυτή. Το όνομά της είχε «παίξει» μάλιστα τον Οκτώβριο που μας πέρασε σε ρεπορτάζ της Tuttosport και είναι πολύ πιθανόν τελικ’ά ο Φερνάντο Κοσεντίνο να φέρει προτάσεις από τη γειτονική χώρα.
Όσον αφορά τον Μαυρία, μετά την Στουτγάρδη φαίνεται ότι έχει προκαλέσει ενδιαφέρον και από την Ιταλία! Οι Γερμανοί τον θεωρούν επένδυση για το μέλλον και υπό αυτό το πρίσμα φέρεται να τον βλέπει και η Τορίνο, κάτι που αναφέρει και το ιταλικό δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης και τονίζει ότι τον παρακολουθεί η... μισή Bundesliga!
Από την άλλη, ο Λέτο θεωρείται ως μία λύση που μπορεί να προσφέρει άμεσα. Η Γκρανάτα είναι πρώτη στη Serie B με 66 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Βερόνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα