Τσεκάρει Μάκο-Μανωλά η Μαρσέιγ

Τσεκάρει Μάκο-Μανωλά η Μαρσέιγ

Gazzetta team
Τσεκάρει Μάκο-Μανωλά η Μαρσέιγ

bet365

Άνθρωπος της Μαρσέιγ θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Ο Ζαν Φιλίπ Ντιράν θα στραμένο το βλέμμα του στους Γρηγόρη Μάκο και Κώστα Μανωλά.

Όπως αναφέρει η Sportday ο σκάουτερ των Μασσαλών θα τσεκάρει για άλλη μία φορά τον Έλληνα αμυντικό τον οποίο έχει παρακολουθήσει και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι Γάλλοι θεωρούν τον Μανωλά έναν παίκτη με προοπτική που μπορεί να εξελιχθεί ενώ το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να δοθούν λεφτά στην ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον Μάκο, η Μαρσέιγ ψάχνει για αμυντικό χαφ και ο Έλληνας διεθνής αποτελεί μία καλή λύση από την στιγμή που είναι γνωστό ότι μπορεί να αποκτηθεί με ένα φυσιολογικό ποσό αν σκεφτεί κανείς τα προβλήματα της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα