Aπολογείται ο Βεζυρίδης

Aπολογείται ο Βεζυρίδης

Gazzetta team
Aπολογείται ο Βεζυρίδης

bet365

Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης θα απολογηθεί αυτοπροσώπως ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ την Μεγάλη Τρίτη, για την υπόθεση που αφορά το ότι ήταν θετικός σε χρήση κοκαΐνης.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ αναχώρησε από το Ηράκλειο για την Αθήνα, θέλοντας να δώσει και ο ίδιος ο το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσής του την Μεγάλη Τρίτη στις 13:30, πέραν των νομικών εκπροσώπων του που δεν είναι άλλοι από το γραφείο του Αλέξη Κούγια, καθώς και άνθρωπο που θα εκπροσωπεί την κρητική ομάδα.

Μετά την αναβολή που πήρε η υπόθεση λοιπόν, καθώς αρχικά ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη στις 5 Απριλίου, ο Βεζυρίδης έχει προετοιμαστεί για την εκδίκαση και σύμφωνα με πληροφορίες θα εμμείνει στη θέση του ότι έχει πέσει θύμα σκευωρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα