Τσιώλης: «Ήθελα να συνεχιστεί το ματς»

Gazzetta team
Τσιώλης: «Ήθελα να συνεχιστεί το ματς»

bet365

Στον Άρη σκέφτονται την νομική αντίδρασή τους για την διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα, ενώ ο τεχνικός των Αρκάδων και πρώην προπονητής των κίτρινων δήλωσε ότι ήθελε να συνεχιστεί το ματς.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης και πρώην του Άρη, Σάκης Τσιώλης, στις δηλώσεις του μετά την οριστική διακοπή του αγώνα των δύο ομάδων στο Κ. Βικελίδης θέλησε πρωτίστως να σταθεί στον Στέφανο Γιώρη, υπεύθυνο των Ακαδημιών του Άρη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας: «Αρχικά θέλω να σταθώ κάπου αλλού. Θέλω να ευχηθώ στο Στέφανο Γιώρη να βρει κουράγιο και να ξαναβρεί την υγεία του. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να του ευχηθώ να αναρρώσει το συντομότερο δυνατό».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην διακοπή του αγώνα τονίζοντας: «Δε ξέρω τι γίνεται με τους κανονισμούς. Δε γνωρίζω το χρονικό περιθώριο που υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις και δε θα ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία.

Εγώ από την πλευρά μου ήθελα να συνεχίσω το παιχνίδι. Είχα πει στους παίκτες μου και μετά το ματς με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο, να παίξουν ελεύθερα και αυτό μας βγήκε τελικά μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες μου χάρηκαν το παιχνίδι».

Καταλήγοντας, σχολίασε: «Με την παρουσία μου να είστε σίγουροι ότι δεν θα υπήρχε περίπτωση ο Αστέρας να έδινε αρνητική απάντηση αν μας ρωτούσαν να συνεχιστεί το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα