Οριστική διακοπή στο «Βικελίδης»

Απόστολος Παγώνης
Οριστική διακοπή στο «Βικελίδης»

bet365

Ο ανεγκέφαλος τα κατάφερε. Ο αγώνας του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης διακόπηκε οριστικά μετά το τραυματισμό της βοηθού Χρύσας Κουρομπύλια από μπουκάλι που πετάχτηκε από την Θύρα 2!

Δυστυχώς σ’ αυτή την χώρα πάντα κερδίζει η βλακεία. Το ματς ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε στο 42ο λεπτό. Ένας ανεγκέφαλος θεώρησε σωστό να τιμωρήσει την κ. Κουρομπύλια γιατί δεν καταλόγισε ένα κόρνερ για την ομάδα του, πετώντας ένας μπουκάλι. Αυτό για κακή τύχη την πέτυχε στο στομάχι με τον Τριτσώνη να το διακόπτη.

Ο Αθηναίος ρέφερι δέχθηκε να βγει και πάλι στην σέντρα μόνο αν ο κόσμος που ήταν πίσω από τον επόπτη έφευγε με κάποιον τρόπο. Όλοι κινητοποιήθηκαν όχι όμως και ο κόσμος που ήταν στην θύρα 2. Χρειάστηκε να περάσουν 45 ολόκληρα λεπτά για να γίνει η επιθυμία πράξη όμως ήταν πλέον αργά, καθώς ο Τριτσώνης διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση με υπευθυνότητα του Άρη. Τους Θεσσαλονικείς περιμένει βαριά τιμωρία, ενώ χάνει στα χαρτιά τον αγώνα με τον Αστέρα με σκορ 3-0.


Τι να πούμε για το ματς...


Βέβαια για ένα ημίχρονο ή για την ακρίβεια για κάτι λιγότερο από ένα ημίχρονο παίχτηκε και ποδόσφαιρο, ωστόσο τι να πούμε γι' αυτό μετά την εξέλιξη με τον τραυματισμό της βοηθού και την οριστική διακοπή του αγώνα;

Για την ιστορία, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν η ομάδα που στο 35' είχε καταφέρει να ανοίξει το σκορ. Ο πολύ κακός Σανκαρέ έκανε λάθος, η μπάλα πήγε στον Ράγιος, ο οποίος δεν αστόχησε κάνοντας το 0-1.

Κέρδισε ο ανεγκέφαλος

Όμως στο 42’ το παιχνίδι χάλασε με την εξυπνάδα κάποιου να πετάξει ένα μπουκάλι στον δεύτερο βοηθό την κ. Κουρομπύλια. Ο Τριτσώνης που είχε κάνει ήδη μια διακοπή του αγώνα πήρε τους βοηθούς του και πήγε στα αποδυτήρια. Στα αποδυτήρια βρέθηκαν οι παράγοντες του Άρη που προσπάθησαν να μεταπείσουν τον διαιτητή από την Αθήνα να συνεχίσει τον αγώνα.


MAN OF THE MATCH:

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο ανεγκέφαλος οπαδός που πέταξε το μπουκάλι στην κ. Κουρομπύλια γιατί δεν υπέδειξε ένα κόρνερ κερδίζει το όσκαρ βλακείας. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο γιατί αυτά τα φαινόμενα όπως δείχνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα να εξαλειφθούν από τα γήπεδα.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ:

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Καλίφα Σανκαρέ ήταν όσο αγωνίστηκε αρνητικός πρωταγωνιστής της ομάδας του. Βοήθησε με το λάθος που έκανε να πετύχει ο Αστέρας το γκολ στο πρώτο ημίχρονο

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Τριτσώνης

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA:

Άρης: Βελλίδης, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Μίσελ, Παπαζαχαρίας, Φατί, Νέτο, Ουμπίδες, Καστίγιο, Τριανταφυλλάκος

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Πουλίδο, Ουσέρο, Ναβάρο, Ράγιος, Αλβάρες, Φορμίκα, Μπέσκα, Φερνάντες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα