Με προβλήματα στο «Βικελίδης»

Με προβλήματα στο «Βικελίδης»

bet365

Με σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο Αστέρας Τρίπολης για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με τον Άρη, αφού δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Περόνε και Μπαρτολίνι.

Εκτός απ' την δεδομένα καταρρακωμένη ψυχολογία τους οι Αρκάδες, μετά τον πικρό αποκλεισμό στο Κύπελλο απ' τον Ατρόμητο, θα πρέπει να βρουν λύσεις και για τ' αγωνιστικά τους προβλήματα. Τόσο ο Μπαρτολίνι άλλωστε, όσο και ο Περόνε, αποτελούν δύο απ' τις πλέον βασικές μονάδες της εκπληκτικής φετινής τους πορείας, την στιγμή που δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Τουλάχιστον ο Σάκης Τσιώλης θα έχει τις επιστροφές των Έγκον, Λαδάκη και Μπακασέτα.

Μπορεί να πάρει την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη ο Αστέρας Τρίπολης; 3.40 πληρώνει στην sportingbet

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι με τον Άρη: Μπαντής, Στεφανάκος, Ναβάρο, Αργυρόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Πουλίδο, Λαδάκης, Χουανίτο, Ουσέρο, Αλβάρες, Μπρέσκα, Ροζέριο, Ράγιος, Έγκον, Φρανκού, Μπακασέτας και Σολάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα