Ο χειρότερος ΠΑΟΚ της 50ετίας!

Ο χειρότερος ΠΑΟΚ της 50ετίας!

Gazzetta team
Ο χειρότερος ΠΑΟΚ της 50ετίας!

bet365

Ο ΠΑΟΚ πάντα φημιζόταν για τη δύναμη της έδρας, καθώς η Τούμπα ήταν απόρθητο κάστρο. Πλέον αυτό άλλαξε με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να κάνει το χειρότερο ρεκόρ των 50 ετών.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε για έκτο σερί παιχνίδι στην Τούμπα χωρίς νίκη και τα τέσσερα από αυτά ήταν για το πρωτάθλημα, επίδοση που είναι η χειρότερη στα τελευταία 50 χρόνια!

Ο ΠΑΟΚ έχει να μείνει χωρίς νίκη για τέσσερις συνεχόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα, από τη σεζόν 1964-65, όταν είχε δύο ήττες (0-4 από Ολυμπιακό και 0-1 από Πιερικό) και δύο ισοπαλίες (0-0 με Παναθηναϊκό και 1-1 με Ηρακλή).

Τώρα η ομάδα του Μπόλονι έχει μία ισοπαλία με τον Άρη (0-0) και τρεις ήττες από Ολυμπιακό (0-2), Αστέρα Τρίπολης (2-3) και ΠΑΣ Γιάννινα (1-2), ενώ αν προστεθούν και τα ματς για Κύπελλο και η Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ μετρά έξι σερί ματς στην Τούμπα χωρίς νίκη (μαζί με τις ήττες από Ατρόμητο με 1-2 στο Κύπελλο και από Ουντινέζε με 0-3 στο Γιουρόπα Λιγκ).

Χειρότερος ήταν ο ΠΑΟΚ μόνο τη σεζόν 1960-61, όταν έμεινε 7 σερί ματς χωρίς νίκη στην Τούμπα στο πρωτάθλημα με τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα