«Οχι» στη Φενέρ για Τζιμπούρ

«Οχι» στη Φενέρ για Τζιμπούρ

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ουδείς αναντικατάστατος λένε πολλοί αλλά στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να χάσουν με τίποτα τον βασικό τους επιθετικό Ράφικ Τζιμπούρ κάτι που τους οδήγησε να αρνηθούν την πρόταση της Φενερμπαχτσέ.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Φενερμπαχτσέ βρισκόταν ο Ράφικ Τζιμπούρ, με τους Τούρκους να καταθέτουν πρόταση για τον Αλγερινό επιθετικό την οποία ο Ολυμπιακός αρνήθηκε. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση της Φενέρ ήταν στα 5 εκατ. ευρώ για τον Ολυμπιακό και τριετές συμβόλαιο στον Τζιμπούρ με απολαβές 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Στον Πειραιά όμως ούτε που το σκέφτηκαν να παραχωρήσουν τον βασικό τους φορ, ενώ και ο ίδιος ο Τζιμπούρ φαίνεται πως δεν ήταν πολύ θετικός στο να μετακομίσει στην Τουρκία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα