Γκώνιας: «Ποιοτικός παίκτης ο Χλεμπ»

Γκώνιας: «Ποιοτικός παίκτης ο Χλεμπ»

Gazzetta team
Γκώνιας: «Ποιοτικός παίκτης ο Χλεμπ»

bet365

Την δική του άποψη για τον Αλεξάντερ Χλεμπ εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Τάκης Γκώνιας, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Παναθηναϊκός δεν πείθει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο Τάκης Γκώνιας μίλησε για τον Αλεξάντερ Χλεμπ, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν την υπογραφή συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι πριν από τρία χρόνια που πήγε να φορέσει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» ήταν ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής, ωστόσο μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τόσο τον Ολυμπιακό όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αποσπασματικά οι δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή Τάκη Γκώνια στο ραδιόφωνο του NovaSport FM:

Για τον Χλεμπ: «Πολύ καλός πριν τρία χρόνια. Στην εποχή που πήγε στη Μπαρτσελόνα ήταν πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής. Μιλάμε για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο και την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι μεγάλες ομάδες όμως, όπως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δημιουργούν παίκτες».

Πώς βλέπει τον Ολυμπιακό: «Όχι όπως τον περίμενα. Τον βλέπω κάθε μήνα και χειρότερο. Ο Ολυμπιακός δείχνει δύο πρόσωπα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν η πρώτη χρονιά που ήταν τόσο καλός σε αυτή τη διοργάνωση

Για το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα ξέρει τι να κάνει. Και τα δύσκολα έχουν έρθει.

Τι τον προβληματίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Στο Δόξα Δράμας – Αστέρας Τρίπολης κόπηκαν 18 εισιτήρια. Αυτά με προβληματίζουν. και ανησυχώ. Να σου δώσω το ΜΟ τερμάτων. Η Ελλάδα είναι 8η στην Ευρώπη. Άλλο που με ανησυχεί; Είναι οι αλλαγές προπονητών. Είμαστε πρώτοι στη σχετική λίστα. Αυτά είναι τα θέματα που πρέπει να προβληματίζουν τους ανθρώπους που είναι γύρω από το ποδόσφαιρο».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά αλλά με το ποδόσφαιρο που παίζει δεν με πείθει ότι μπορεί έτσι να πάρει το πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα