Βασιλακάκης: «Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε»

Δημήτρης Τομαράς
Βασιλακάκης: «Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε»

bet365

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης επισήμανε πως στις τοποθετήσεις του ότι η Ξάνθη ήξερε το τι ήθελε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και το τι έπρεπε να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Θοδωρής Βασιλακάκης: «Νομίζω ότι είχαμε σοβαρότητα, καθαρό μυαλό και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Ξέραμε τι είχαμε να κάνουμε. Τι έπρεπε να κάνουμε.Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Δεν θέλουμε να βάζουμε από τώρα στόχους.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Θέλουμε να παίζουμε καλά και να... κερδίζουμε τον κόσμο μας. Να πάμε όσο καλύτερα και όσο πιο ψηλά γίνεται και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θέλουμε να μιλάμε για στόχους. Όσο συνεχίζουμε έτσι θα πηγαίνουμε καλά».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα