«Ψάρεμα» στο Γκιμαράες για Άρη!

«Ψάρεμα» στο Γκιμαράες για Άρη!

Gazzetta team
«Ψάρεμα» στο Γκιμαράες για Άρη!

bet365

Ο Μανουέλ Μασάδο ρίχνει τα... δίχτυα του σε ελεύθερους από την τέως ομάδα του, Γκιμαράες. Ο Ρενάν (μέσος) αρνήθηκε και στη λίστα έμειναν οι Ντεφεντί (αμυντικός) και Ταρζίνο (εξτρέμ).

Οπως συμβαίνει με την πλειοψηφία των προπονητών, έτσι και ο Μανουέλ Μασάδο θα κινηθεί για να ενισχύσει τη νέα ομάδα του με παίκτες που εκείνος γνωρίζει και εμπιστεύεται. Στην προκειμένη περίπτωση ο ολοκαίνουργιους κόουτς του Αρη γλυκοκοιτάζει αυτούς που αποδεσμεύτηκαν από την τέως ομάδα του, Βιτόρια Γκιμαράες.

Ο Μσαάδο έχει κοουτσάρει το σύλλογο δύο φορές σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ έχει δουλέψει επίσης δύο φορές στις ακαδημίες του. Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Πορτογάλος τεχνικός προσέγγισε πρώτα τον Ρενάν ντα Σίλβα, αλλά ο 23χρονος Βραζιλιάνος μέσος αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε, διότι είπε πως επιθυμία του είναι η επιστροφή στην πατρίδα του.

Στη λίστα του Μασάδο φέρονται να βρίσκονται ωστόσο, δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον 25χρονο εξτρέμ διεθνή με τις Ελπίδες της Πορτογαλίας, Τιάγκο Ταρζίνο (φώτο) και τον επίσης 25χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Ροδρίγο Ντεφεντί. Ολοι τους έμειναν ελεύθεροι το τελευταίο τριήμερο από τη Γκιμαράες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα