Τα χαρίζει για να... την κάνει!

Τα χαρίζει για να... την κάνει!

Gazzetta team
Τα χαρίζει για να... την κάνει!

bet365

Ο Πάμπλο Κοντρέρας ήδη... σκέφτεται τον επαναπατρισμό καθώς για ακόμη μια φορά εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από τον ΠΑΟΚ, χαρίζοντας ακόμη και δεδουλευμένα!

Ο Χιλιανός άσος του «δικεφάλου του Βορρά» με δηλώσεις που έκανε στην cooperativa.cl τόνισε πως ακόμη και χρήματα χαρίζει για να μείνει ελεύθερος και να γυρίσει στην πατρίδα του, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ρεπορτάζ του gazzetta από τις 26 Δεκεμβρίου!

«Θα επιστρέψω στην Ελλάδα και εκεί θα προσπαθήσω με κάποιον να επιλύσω την κατάσταση μου, είμαι διατεθειμένος να χαρίσω λεφτά, τα περισσότερα μάλιστα. Ξέρουν ότι ταξιδεύω για την Ελλάδα και έτσι τις επόμενες μέρες θα βγει κάτι θετικό ή θα μείνω στον ΠΑΟΚ, η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα δεν είχαν τον χρόνο να ασχοληθώ με το μέλλον μου, επειδή ξόδεψα πολύ χρόνο με την κατάσταση της υγείας της μητέρας μου, αλλά αυτές τις μέρες ελπίζω να το ασχοληθώ με το ζήτημά μου», τόνισε ο Κοντρέρας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα