Επιστρέφει για το Κύπελλο ο Σαββίδης

Επιστρέφει για το Κύπελλο ο Σαββίδης

Gazzetta team
Επιστρέφει για το Κύπελλο ο Σαββίδης

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη μέσα στη βδομάδα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο και να κάνει κάποιες συναντήσεις που αφορούν τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει διακαή πόθο έναν τίτλο και βλέπει ότι το Κύπελλο αυτή τη στιγμή αποτελεί έναν ορατό στόχο. Η επιθυμία του για κατάκτηση είναι δεδομένη και με την παρουσία του θέλει να στείλει το μήνυμα. Ο Σαββίδης έδωσε το παρών στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα στην Τούμπα, αναχώρησε και αναμένεται να επιστρέψει, προκειμένου την Πέμπτη να βρεθεί ξανά στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος του είναι αφενός να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για το πρώτο ματς των προημιτελικών και αφετέρου να συναντηθεί με τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Απόστολο Αλεξόπουλο, ο οποίος δραστηριοποιείται στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, αφού είναι πιθανόν οι δύο άνδρες να συνεργαστούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα