Δυσκολεύει του Λούκας, κοιτάζουν κι αλλού

Δυσκολεύει του Λούκας, κοιτάζουν κι αλλού

Gazzetta team
Δυσκολεύει του Λούκας, κοιτάζουν κι αλλού

bet365

Ο Λούκας Μαρτίνεθ δεδομένα αρέσει πολύ στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ωστόσο η Καρπάτι Λβιβ ζητάει πολλά και είναι πιθανόν ο δικέφαλος να στραφεί σε κάποια εναλλακτική λύση.

Τον Λούκας τον έχει ξεχωρίσει ο Γιώργος Γεωργιάδης και είχε γίνει κρούση για την απόκτησή του και το καλοκαίρι, με τις απαιτήσεις όμως των Ουκρανών να είναι τρομερά υψηλές. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεωρούσαν ότι πλέον η Καρπάτι θα έχει... λογικευτεί, ωστόσο, σύμφωνα με τη SportDay, δεν δείχνει διατεθειμένη να δώσει τον παίκτη με τις 500.000 που προσφέρει ο Σαββίδης.

Ο Γκέρμμαν Τσιστιακόφ με τις επαφές του προσπαθεί να αλλάξει το σκηνικό, ωστόσο οι δυσκολίες στην περίπτωση του Ισπανού είναι υπαρκτές. Έτσι στον ΠΑΟΚ, κοιτάζουν και άλλους παίκτες, μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι ο Δημήτρης Κολοβός του Πανιωνίου, τον οποίο «γλυκοκοιτάζουν» αρκετές ομάδες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα