«Κατάρα» ο Ατρόμητος, παράδοση ο Ντούσκο!

«Κατάρα» ο Ατρόμητος, παράδοση ο Ντούσκο!

Gazzetta team
«Κατάρα» ο Ατρόμητος, παράδοση ο Ντούσκο!

bet365

Ο Ατρόμητος έχει αρνητική παράδοση με τους νεοφώτιστους στα πρώτα παιχνίδια του στη Σούπερ Λιγκ, ωστόσο από την άλλη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει κάνει... συνήθεια το 3x3 στις πρώτες αγωνιστικές!

Οι Περιστεριώτες αντιμετωπίζουν τον Πλατανιά στην Κρήτη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο καλό τους ξεκίνημα στη Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν προβλήματα στους πρώτους αγώνες τους με νεοφώτιστους. Την σεζόν 2009-10 ηττήθηκαν από την Καβάλα (2-1), την επόμενη από την Κέρκυρα (3-1), ενώ πέρυσι μπορεί να μην έχασαν, αλλά παρότι πήραν το προβάδισμα με αντίπαλο τον ΟΦΗ, τελικά έμειναν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ωστόσο, από την άλλη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει καταφέρει ακόμα τρεις φορές στη μακρά θητεία τους στους ελληνικού πάγκους να ξεκινήσει τη χρονιά με «3 στα 3» και φιλοδοξεί να το κάνει για τέταρτη! Το ξεκίνημα έγινε την περίοδο 1992-93 με την ΑΕΚ, το έκανε με τον Ολυμπιακό το 1996-97 και το πέτυχε ξανά με τους Πειραιώτες το 1997!

Μένει να δούμε ποια από τις δύο παραδόσεις θα υπερισχύσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα