Θετικά μηνύματα από Λίγκα στον Πλατανιά

Γιώργος Φραδελάκης
Θετικά μηνύματα από Λίγκα στον Πλατανιά

bet365

Έλεγχος από κλιμάκιο της Σούπερ Λιγκ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο γήπεδο του Πλατανιά στα Περιβόλια, με τις πρώτες ενδείξεις να είναι θετικές για τους Κρητικούς.

Όπως είχε γίνει γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες, εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής βρέθηκαν στα Χανιά για να βγάλουν φωτογραφίες από την πορεία των εργασιών στο γήπεδο των νεοφώτιστων και να αποφασιστεί αν τελικά θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

Τα όσα είδαν οι άνθρωποι της Λίγκας φαίνεται ότι τους ικανοποίησαν και πλέον αναμένεται και η επίσημη απάντηση της διοργανώτριας, όπου και εστάλησαν οι φωτογραφίες.

Βέβαια καθοριστικό παράγοντα για να ξεκαθαριστεί αν τελικά θα καταφέρουν οι Κρητικοί να αποφύγουν και δεύτερο ταξίδι στο Ηράκλειο, είναι να δοθεί έγκριση και από την Nova, η οποία παρά το γεγονός ότι αναμενόταν να βρίσκεται σήμερα στα Περιβόλια, αυτό τελικά θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη.

Στην ανακοίνωσή του ο Πλατανιάς αναφέρει:

«Σήμερα, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012, στις 9 π.μ., επισκέφθηκε το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων εκπρόσωπος της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, ο οποίος φωτογράφισε τις εγκαταστάσεις, στις οποίες, ως γνωστόν, έχει υπάρξει θεαματική πρόοδος χάρη στις προσπάθειες του Δήμου Χανίων, των αναδόχων των έργων και της Π.Α.Ε. Η επίσκεψη του εκπροσώπου της Super League διήρκησε περίπου μία ώρα.

Οι φωτογραφίες αυτές επρόκειτο να αποσταλούν στη Super League έως αργά σήμερα το μεσημέρι προκειμένου η διοργανώτρια Αρχή να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών και να καθορίσει, τελικά, τον χώρο, στον οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας Πλατανιάς – Ατρόμητος για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ευελπιστεί ότι ο χώρος αυτός θα είναι το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, που έχει μεταμορφωθεί σε ένα πραγματικό στολίδι για τα Χανιά και την Κρήτη γενικότερα.

Η απόφαση της Super League αναμένεται, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος λήψης και ανακοίνωσής της. Μόλις υπάρξει απόφαση και ενημέρωση, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς θα προχωρήσει άμεσα στην έκδοση νέας σχετικής ανακοίνωσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα