Φιλικό με Απόλλωνα ο Πανιώνιος

Φιλικό με Απόλλωνα ο Πανιώνιος

bet365

Φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης έκλεισε ο Πανιώνιος, εκμεταλλευόμενος την διακοπή του πρωταθλήματος. Δοκιμές αναμένεται να κάνουν Ελευθερόπουλος και Βοσνιάδης.

Την ευκαιρία να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση θα έχει ο νεαρός τεχνικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, καθώς η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Κυριακή σε φιλική αναμέτρηση τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Επίσης, θα είναι μία καλά ευκαιρία να δοκιμάσει νέα συστήματα και να δει και παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Από την μεριά του ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει την ευκαιρία να περάσει τους παίκτες του από ένα δυνατό τεστ, με ομάδα από την μεγάλη κατηγορία και να δει αν μπορούν να αποδώσουν στην πίεση.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο του «Ιστορικού» στην Νέα Σμύρνη και όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Απόλλωνα, η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 17.30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα