Στο πλευρό του Θωμά ο Βιντιάδης

Στο πλευρό του Θωμά ο Βιντιάδης

Θοδωρής Βασίλης
Στο πλευρό του Θωμά ο Βιντιάδης

bet365

Επικοινωνία με τον Θωμά Μαύρο είχε ο Δημήτρης Βιντιάδης. Ο Έλληνας επιχειρηματίας εξήρε τον τον πρόεδρο της ΠΑΕ για τον αγώνα που κάνει για την σωτηρία της ομάδας, ενώ τον ενημέρωσε και για τις δικές του προθέσεις.

Ο Βιντιάδης ήρθε σε επαφή με τον Θωμά Μαύρο για να τον συγχαρεί για το γεγονός ότι βγήκε μπροστά σε μία τόσο δύσκολη εποχή για τον σύλλογο και στη συνέχεια τον ενημέρωσε για τις προθέσεις του όσον αφορά το ενδιαφέρον που έχει δείξει για την αγορά του πλεοψηφικού πακέτυου των μετοχών.

«Δε μπορώ να δεσμευτώ για το αποτέλεσμα της προσπάθειας. Μπορώ να διαβεβαιώσω, όμως, πως τα στοιχεία που έχουμε είναι θετικά. Μέσχρι το τέλος Σεπτέμβρη θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση», ανέφερε ο Βιντιάδης στον Μαύρο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που άκουσε και στη συνέχεια ενημέρωσε όλους τους συνεργάτες του.

* Στο τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει γνωστή η απόφαση για το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τους Βασίλη Τσιάρτα και Χρήστο Κωστή, που μέχρι τώρα προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους ως τεχνικός διευθυντής και γενικός αρχηγός αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα