«Χειρότερο σε ποιότητα το πρωτάθλημα»

Νίκος Τσιώκος
«Χειρότερο σε ποιότητα το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς εξέφρασε τη γνώμη του ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι χειρότερο από το περσινό σε ποιότητα, ενώ αναφέρθηκε στο καλό ξεκίνημα του Πλατανιά, καθώς και στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά, ο Σέρβος μίλησε στον Athletic Radio 104,2:

Για τον Πλατανιά: «Σίγουρα υπάρχει διαφορά μεταξύ του Πλατανιά και του ΟΦΗ. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που ανέβηκε δύο κατηγορίες μέσα σε δύο χρόνια. Φέτος κατάφεραν να αγωνίζονται στην Σούπερ Λιγκ. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες, έχουμε μπροστά μας καιρό να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και το πιστεύω ότι στην συνέχεια θα πάμε καλύτερα».

Για το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Πήραμε δύο θετικά αποτελέσματα, αν και αργήσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας. Τώρα υπάρχει διακοπή και πιστεύω ότι στην συνέχεια θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, ώστε να δείξουμε ό,τι καλύτερο».

Για το γεγονός ότι αγωνίζεται στο Παγκρήτιο Στάδιο: «Βέβαια παίζει ρόλο η έδρα και αυτό φάνηκε και στα πρώτα 15-20 λεπτά του παιχνιδιού. Ίσως να οφείλεται κι εκεί το γεγονός ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Είναι ένα άγνωστο γήπεδο και μειονέκτημα για εμάς. Όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι στο επόμενο παιχνίδι θα μπορέσουμε να παίξουμε στην έδρα μας».

Για τον στόχο της ομάδας: «Όλοι πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τον στόχο της παραμονής. Σίγουρα, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και δύσκολο. Όμως, έχουμε καλή ομάδα και σίγουρα στην συνέχεια στην περίοδο του Ιανουαρίου θα μπορέσουμε να ενισχυθούμε, αν χρειαστεί. Έχουμε καλό ρόστερ και θα δείξουμε ότι αξίζουμε να παίζουμε στην Σούπερ Λιγκ».

Για τον ίδιο: «Είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου και σίγουρα όταν κάποιος αλλάζει ομάδα πρέπει να προσαρμοστεί. Μέχρι τώρα όλα είναι εντάξει και στα αποδυτήρια υπάρχει πολύ καλό κλίμα και πάντα θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα».

Για την Σούπερ Λιγκ: «Η ποιότητα είναι χειρότερη από το περσινό πρωτάθλημα, όμως αυτό μπορεί να βγει σε καλό για τους Έλληνες παίκτες που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βγει σε καλό για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για τον ΟΦΗ: «Εύχομαι το καλύτερο για τον ΟΦΗ γιατί έχει κόσμο και δύναμη. Σίγουρα στην αρχή μου έλειπε το Ηράκλειο, όμως έτσι είναι η ζωή. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν είδα αυτό το πράγμα και που με χειροκρότησε ο κόσμος. Μεταξύ μας υπάρχει μεγάλη αγάπη και πάντα θα αγαπώ τον κόσμο του ΟΦΗ. Ήταν μια χαρά για εμένα και πάντα εύχομαι το καλύτερο για τον κόσμο και για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα